cover-yamaha-tritown
V zraku · tehnologija

Električni skiro je postal urbana stvarnost. Vidimo jih praktično povsod. A so zaradi svoje zasnove relativno nevarno prevozno sredstvo. To so spoznali pri Yamahi in tako s konceptom Tritown predstavljajo prihodnost električnih skirojev.

Skiro, ki je varen – a hkrati zabaven. Rešitev je kakopak v trikolesnem sistemu, ki je v samem načinu dosti bolj podoben kolesarskemu ravnotežju in tako varnejši. Tritown zaradi svoje zasnove omogoča, da uporabnik tudi na križišču ne stopi iz skiroja, vse dokler ne doseže svojega cilja. Baterija ima moč 380 Wh in poganja precej močan 500-vatni motor.

Ker zakonodaja na področju e-skirojev ni globalno definirana, je njegova hitrost omejena na 25 km/h. Zaradi rabe ogljičnih vlaken je lahek in izjemno kompakten. Yamahin projekt je pripravljen za proizvodnjo in govorice so vse glasnejše, da ga bomo v zelo podobnem izgledu na naših cestah ugledali v dobrem letu dni.

Galerija slik: Yamaha Tritown

Yamaha TritownOdpri galerijo

Neuralink Neuralink: Muskova naprava, ki prek možganov upravlja tehnologije A7RIV Sony Alpha 7R IV: previsoka ločljivost WF-1000XM3_S_WearingSensor2-Large-1 Nove brezžične slušalke Sony WF-1000XM3: samo glasba, NIČ drugega Monster X Monster X: najmočnejši prenosni polnilec, ki lahko polni več naprav hkrati ·