PRIKAZNA YAMAHA
Utrip mesta · mobilno

Pred kakim letom je Yamaha začela s prodajo svojega skuterja Tricity v Evropi, kjer so ekološko-urbane rešitve toplo sprejete. Enako je bil sprejet Tricity, kljub njegovim trem kolesom. Yamaha je zdaj ta dizajn potisnila še stopnjo više in tako sta nastali dve konceptni različici skuterjev 03GEN.

03GEN-f in 03GEN-x sta Yamahina konceptna skuterja, kjer se model 03GEN-f bolj posveča športni uporabi, 03GEN-x pa bolj cestni in off-road uporabi. Ni veliko podatkov o enem ali drugem skuterju, tako da lahko večino stvari zgolj ugibamo s pomočjo slik in videa.

03GEN-f ponuja futurističen dizajn, ki je primeren za hitre vožnje s skuterjem. Še bolj kot ta je zanimiv skuter 03GEN-x, ki je moderen skuter, ki svoje oblikovalske prvine črpa iz preteklosti. Ima platišča, narejena iz naper, in pnevmatike, ki se lahko spopadejo z vsakim terenom. Spredaj sveti futurističen žaromet v obliki črke X. Na voljo imamo še barvni zaslon na krmilu in udoben ter dovolj velik usnjeni sedež. Za sedežem je okvir, v katerega so vgrajeni zadnja luč in smernika. Ali bosta koncepta kdaj resnično ugledala luč sveta, za zdaj žal še ni jasno.

PREBERITE ŠE: HOPE: ELEKTRIČNI SKUTER, KOT GA ŠE NISTE VIDELI

Galerija slik – Yamahina konceptna skuterja

Športni skuter 03GEN-fOdpri galerijo

naslovna Koenigsegg Bike 1090: Koenigseggov nori motor Batmanova čelada Batmanova čelada volvo-v90-corss-countruy 5 najbolj “moških” karavanov, s katerimi boste zagotovo izstopali 2018 Hennesey Velociraptor 6X6  Ford F-150 2018 Hennesey Velociraptor 6X6 Ford F-150 upravičuje svoje dinozavrsko ime · ·