PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda

Yasmina Rossi je stara 59 let. In kjub svojim letom je v modni industriji še zmeraj zelo iskana. Zakaj? Ker, roko na srce, izgleda bolje kot marsikatera šestdesetletnica ali pa celo mlajša ženska.

Yasmina Rossi je za razliko od mnogih modelov začela s svojo kariero v poznih dvajsetih. Svoj pravi preboj pa je doživela pri petinštiridesetih, ko se je preselila v New York. Sodelovala je v velikih oglaševalskih kampanjah, kot so Macy’s in AT&T, njeno ime pa je doseglo mednarodne vode, ko je pozirala za Marks & Spencers v Evropi.

PREBERITE ŠE: 104-letni ata, ki ima več stila kot ti (in manj let kot pravi internet)

Reviji Sunday Times Style Magazine je zaupala, da njen lepotni režim vključuje nekaj vadbe, zdravo dieto, ki sestoji iz organske hrane ter repično olje za lase in kožo. Svoji koži tako enkrat tedensko nameni piling iz olivnega olja in sladkorja. Vsak dan si privošči avokado ter ribe in meso iz ekološke pridelave. Pravi, da je pomembno, da ne pretiravamo z vadbo ter da se za zdravljenje bolezni odločimo na naraven način, če je le mogoče.
Lepa babica ima na svojih fotografijah resda gube, a pravi, da je s svojim videzom bolj zadovoljna, kot pa je bila v svojih dvajsetih.

V galeriji si lahko ogledamo fotografije Yasmine Rossi, lepe babice, ki je v modni industriji še zmeraj zelo iskana.

Yasmina Rossi, 59-letni modelOdpri galerijo
Sari Mozetič je z lepotnim video blogom Sara Beauty Corner padla sekirica v med Slovenka z lepotnim YouTube kotičkom Sara Beauty Corner postala spletni fenomen NWFW NYFW: Najboljši “street style” z newyorškega tedna mode za pomlad poletje 2016 Evian x Alexander Wang Evian & Alexander Wang – ker je dobra voda umetnost Majica s praktično doživljenjsko garancijo. Doživljenjska majica ”30 Year T-shirt ” – kratka majica s 30-letno garancijo! · ·