Yesterday Vision: televizija, ki združuje preteklost in sedanjost
V zraku · tehnologija

Časi, ko so prostor v naših domovih zasedale velikanske škatle s televizorji, so mimo. Zamenjali so jih tanki zasloni, ki se lahko pohvalijo s kopico izboljšav. Kombinacija obojih je Yesterday Vision.

Retro televizor Yesterday Vision, katerega ogrodje je izdelano iz mahagonijevega lesa, vsebino prikazuje na 19-palčnem zaslonu z razmerjem stranic 4:3. Ponaša se s kakovostnimi zvočniki in vgrajenim računalnikom Raspberry Pi. Slednji omogoča uporabo najrazličnejših igralnih konzol, kot so SNES, NES, Genesis, NeoGeo, MAME, Atari 2600, N64 in PSX.

Monitor z ločljivostjo 1280 x 1024 slikovnih pik obenem ponuja HDMI priključke, po zaslugi katerih je mogoče na Yesterday Vision priključiti različne naprave in igralsko izkušnjo še dodatno popestriti. Preko povezave Bluetooth se sicer lahko nanj povežete z največ štirimi igralnimi ploščki.

Cena televizorja, v katero nista všteta DDV in poštnina, znaša 2799 $, kar je približno 2512 €.

Galerija: Yesterday Vision

Yesterday VisionOdpri galerijo
shutterstock_379851964 5 načinov, kako se soočiti s partnerjem, ki je odvisen od videoigric shutterstock_764348524 Najlažje razvozljiva gesla na svetu, ki jih uporabljaš tudi ti! Father's Nursing Assistant: zdaj lahko tudi moški podoji otroka Father’s Nursing Assistant: zdaj lahko tudi moški podoji otroka in razbremeni mamico galaxy-s10_performance_charging_s 3 ultimativne lastnosti novega Samsung Galaxy S10+, za katere še niste vedeli! ·