YoYo Mats podloga za jogo
V zraku · tehnologija

YoYo Mats – edinstvena podlaga za jogo, ki se tako kot popularne zapestnice iz 90-ih zloži kar sama – je ena izmed najbolj svežih zamisli, ki te dni žanjejo občudovanje na platformi za množično financiranje Kickstarter. Preverite, kako zanimiva podlaga deluje in enkrat za vselej pozabite na vse frustracije v zvezi z zvijanjem nadležnih podlag za vadbo …

Za vse, ki jih težave v povezavi z zvijanjem podlag za vadbo spravljajo ob živce in odvračajo od vadbe svojih najljubših športov, je tukaj rešitev, ki se imenuje YoYo Mats. Gre za podlago za jogo, ki se po zaslugi modne tehnologije iz 90-ih v tesno rolo zvije popolnoma sama.

Zanimiv izum je za svojo uresničitev na Kickstarterju nameraval zbrati petdeset tisoč ameriških dolarjev, kar mu je več kot uspelo. Podlaga pa svojih bodočih uporabnikov ni prepričala le zaradi poenostavljenega zvijanja, saj se od običajnih podlag za jogo loči tudi po kovinskih trakovih na robovih, ki podlago držijo trdno na tleh. Po vadbi YoYo Mats enostavno dvignemo in z enostavnim gibom sprožimo preprost mehanizem, ki podlago zvije v tesno rolo. Čeprav ne gre ravno za reševanje sveta, je ideja nadvse simpatična in uporabna. V kolikor se strinjate, lahko svojo YoYo Mats podlago za 79 ameriških dolarjev prednaročite na Kickstarterju.

YoYo Mats podloga za jogoOdpri galerijo
S slušalkami Batband poslušate s kostmi Batband – revolucionarne ”brezušesne” slušalke s katerimi poslušate s kostmi! Aplikacija Emojiface vam omogoča, da se preobrazite v slikovnega smeška. Emojiface: aplikacija, ki izdela smeška po vaši podobi Modna blogerka Kako do več sledilcev na socialnih omrežjih? Slab mobilni signal? Ni panike! Slab signal?! Preprosti načini, s katerimi lahko izboljšate slab mobilni signal!