Pametno ogledalo za domači fitnes Forme
V zraku · tehnologija · gadgeti

Švicarski oblikovalec Yves Béhar je tokrat predstavil svojo novo mojstrovino, in sicer pametno ogledalo za domači fitnes Forme. Prvi kupci bodo lahko z njim vadili že jeseni letos.

Po zgledu Mirrorja in Tonala, je nastal Forme, domače ogledalo za fitnes, za katerim stojita oblikovalec Yves Béhar in podjetnik Trent Ward. Njegova zasnova vključuje izginjajoč zaslon (torej zaslon za vadbo) in par ročic, s katerimi lahko izvajamo na primer vaje za moč, ko pa jih ne rabimo, pa jih preprosto skrijemo za napravo, ki se, ko odsluži svojemu namenu, v celoti spremeni v navadno ogledalo.

Na voljo so različni načini vadbe, ki za svoje delovanje uporabljajo strojno učenje, saj lahko tako ocenijo naše zmogljivosti, prilagajajo težo uteži in zbirajo podatke o našem delu, s čimer lahko natančno sledijo našemu napredku. Naprava Forme naj bi prve kupce dosegla že to jesen, naprodaj pa bo kot del naročnine (39 mesecev bo treba odšteti 149 dolarjev) ali pa kot samostojni nakup (okoli 5.600 dolarjev).

Galerija: ogledalo za domači fitnes Forme

Pametno ogledalo za domači fitnes FormeOdpri galerijo

 

Brezžične slušalke za v uho Sony WF-XB700 Sony napada srednji cenovni razred z dvema modeloma novih brezžičnih slušalk Pametni fitnes sledilec Fitbit Charge 4 Fitbit Charge 4: povsem prenovljena pametna zapestnica v stari preobleki Pametni zvočnik Marshall Uxbridge Voice Marshall Uxbridge Voice: mali zvočnik z mogočnim zvokom Redmi-Smart-TV-MAX-1 Redmi Smart TV MAX: Xiaomi predstavil gromozanski televizor, ki je večji kot cela postelja · · ·