DirectX 12 in Final Fantasy 15
V zraku · tehnologija

Brez skrbi, ne bomo vas navduševali nad piksli, številom sličic ali čem podobnim. Kar imamo je video posnetek, ki razkazuje mišice novega računalniškega programa. Dolgčas, kajne? Ne. Gre namreč za program oziroma grafično knjižico DirectX 12, ki bo v prihodnosti vodila vse vaše igračarske izlete v namišljene svetove. In rezultati, ki jih daje so naravnost fantastični. In kar srhljivo realistični. Preverite.

Igračarjem se lahko smeji, saj se zdi, da je za prihodnost video iger oziroma igračarsko izkušnjo dobro poskrbljeno. To smo lahko videli na nedavni Microsoftovi konferenci Build 2015, kjer so demonstrirali sposobnosti in potencial grafične knjižice DirectX 12 v kombinaciji z najboljšo strojno opremo in Windowsi 10. Za ”žrtev” so si izbrali prihajajočo franšizno video igro japonskega Square Enixa Final Fantasy 15. In rezultat? Lasje izgledajo, no, kot pravi lasje. Tudi koža je grozljivo realistična, da o osvetlitvi sploh ne izgubljamo besed.

PREBERITE ŠE: Najbolj pričakovane računalniške igrice v letu 2015

Sicer pa v priloženem video posnetku kar sami preverite, kako DirectX 12, ki ga Microsoft enači z brezplačno nadgradjo strojne opreme, poveča zmogljivost računalnika.

cover-facebook-messenger Facebook Messenger po novem omogoča brezplačne video klice Akcijska kamera TomTom Bandit Akcijska kamera TomTom Bandit pretresa trg akcijskih kamer Preverite, koliko let vam glede na fotografijo prisodi Microsoft. Preverite, koliko Microsoft misli, da ste stari? #HowOldRobot Lenovo LaVie Z Prenosnik Lenovo LaVie Z je še lažji in še zmogljivejši kot novi Apple MacBook · · ·