Dar es Salaam, Tanzanija.
V zraku · buzz buzz

S porastom števila uporabnikov dronov je prišlo do tekmovanja v tem, kdo bo z visokoletečo napravo posnel najboljšo fotografijo. Avtorji na svojih umetninah poskušajo zajeti prizore, ob katerih je težko ostati ravnodušen.

Posnetki s ptičje perspektive med drugim razkrivajo družbene probleme, med katere spada tudi ekonomska neenakost. Razlike med ljudmi je namreč težje prepoznati na tleh. Fotograf John Miller meni, da fotografije, posnete z droni, bolje odražajo dejansko stanje po svetu.

V okviru svoje razstave, ki jo je poimenoval “Unequal Scenes“, je predstavil fotografije z različnih koncev sveta, ob pogledu na katere vam bo zastal dih. Z njimi je dokazal, da nas družbena neenakost spremlja na vsakem koraku. Umetnik si s svojim delom želi spodbuditi dialog, ki bi pripomogel k reševanju težav po mirni poti.

Vabimo vas, da si edinstvene posnetke ogledate v spodnji galeriji. Če si želite ogledati še več primerov družbene neenakosti, vam predlagamo, da obiščete še spletno stran Unequal Scenes.

Galerija – Unequal Scenes

Ciudad de Mexico, Mehika.Odpri galerijo

BeFunky Collage1 Neverjetna barvitost in gracioznost ribice Beta, ujete v objektiv kot še nikoli do zdaj alice-alinari-749344-unsplash Ta 3 astrološka znamenja imajo največji ego Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal. Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal shutterstock_697947241 Iskreni triki vodovodarja, s katerimi bo vaše življenje lažje in boste prihranili denar · · ·