Kako hitro razmišljati?
V zraku · buzz buzz

Miselni vzorci in vizualizacije, kot so infografike, so eden ključnih korakov na poti do uspeha. Glava je namreč kot razmetana soba najstnika. Misli ležijo vsepovsod. Včasih se želimo lotiti problema, pa ne vemo kje začeti in ko se spotikamo čez zamisli, ponavadi obupamo, saj je vsega enostavno preveč. K sreči nas je organizacija Funders and Founders založila z infografičnimi ‘magneti’ za uspeh.

Bi radi delali in razmišljali hitreje ali kot podjetnik vodili življenje bolj odporno na stres? Bi radi zgodaj vstajali, uspešno vodili posle iz kavarne in poznali recept za uspešen dan? Vse to je láhko dosegljivo in infografike ameriške organizacije Funders and Founders so plastičen primer, kako iz misije nemogoče narediti misijo mogoče. S fokusom na pozitivnih stvareh počasi a vztrajno zmanjšujejo prostor za vse tiste misli, ki so kot zaporniške krogle okoli noge in ki delajo naš cilj lažno težko dosegljiv.

PREBERITE ŠE: Geografija malce drugače

Ključ je, da vsega ne dvignemo naenkrat, saj nas ravno zaradi takšnega pristopa rado »štihne« v križu in posledično prisili da odstopimo. Ne pojdite torej na ta ‘tek’ neogreti in ne tvegajte poškodbe, ko se ji lahko s tako malo volje izognete. Preštudirajte galerijo infografik in življenje ter posel vam bosta hvaležna.

Kako voditi posle iz kavarne?Odpri galerijo
cover-clark-fotografija Nora služba: V službi oceana in umetnosti – fotograf Clark Little schick-free-your-skin-animal-beards-designboom-11 Odbita oglasna kampanja z živalskimi bradami peace-1980s 2 Utrip londonske podzemne železnice skozi štiri desetletja in objektiv fotografa Michael-Thomasson Življenje ni igr(ic)a! Največja zbirka igric na svetu prodana na dražbi! · ·