Knjigarna El Ateneo v Argenitni je locirana v starem gledališču.
Utrip mesta · arhitektura

Če ste ljubitelji knjig in arhitekture ali pa če se enostavno navdušujete nad novimi, izvirnimi idejami, si oglejte seznam najlepših knjigarn na svetu. Najlepše knjigarne na svetu so razpršene po vsem planetu: od Argentine do Kitajske, vsaka izmed njih pa je ustvarjalno dovršen prostor, kjer knjige – mnogokrat človekovi najboljši prijatelji – čakajo bralca, da ga popeljejo v svoj čarobni svet, ki tolaži, uči, zabava ter nasploh širi naša obzorja.

Najlepše knjigarne na svetu so že same po sebi dovolj dober razlog za obisk države, v kateri se nahajajo. V spodnji fotogaleriji si lahko med drugim ogledate, kakšna je knjigarna v Argentini, narejena v starem gledališču, knjigarna na Nizozemskem, ki se skriva v gotski cerkvi, ali pa knjigarna na Portugalskem, ki je navdihnila zgodbo Harryja Potterja.

PREBERITE ŠE: Vsi nebotičniki Donalda Trumpa

Najlepše knjigarne na svetu:

Knjigarna Plural na SlovaškemOdpri galerijo

Bivak na Kaninu ponuja razgled na bovško dolino. Nov bivak na Kaninu – navpična zimska soba s sanjskim razgledom Donald Trump - nebotičniki Vsi nebotičniki Donalda Trumpa Realno stanje ... Digitalna Potemkinova vas – ruske ulice popravili kar s Photoshopom SPIRE LONDON STOLPNICA V OBLIKI MOŠKEGA SPOLNEGA ORGANA Spire London: v Londonu raste stolpnica v obliki moškega spolnega organa · ·