Bentley Home Buxton kitchen by Carlo Colombo 1920x670
Utrip mesta · dom

Ko zaslišimo besedo Bentley, se najbrž najprej spomnimo na proizvajalca avtomobilov, ki je znan predvsem po razkošni notranjosti svojih jeklenih konjičkov. Podobno miselnost so pri britanskem podjetju prenesli tudi na področje izdelave pohištva.

Kuhinja Bentley Home Buxton Kitchen je delo arhitekta Carla Colomba. V središču prostora je kuhinjski pult iz macesnovega lesa. Delovna površina je izdelana iz marmorja Calacatta Gold. Vrata omare za shranjevanje so steklena in se ponašajo z diamantnim vzorcem.

Kuhinja je del nove kolekcije pohištva Bentley Home, ki je plod sodelovanja med Bentleyjem in oblikovalsko skupino Club House Italia. Italijansko podjetje je zelo uveljavljeno, saj ima veliko izkušenj pri oblikovanju domov, hotelov, jaht in celo zasebnih letal. Njihovi izdelki za dom se ponašajo z ročno izdelavo. Materiali, uporabljeni pri proizvodnji, so skrbno izbrani.

Kolekcija se ravna po tradicionalnih in modernističnih oblikovalskih smernicah. Ustvarjalci so v pohištvu prikazali duh britanskega džentelmena. To jim je uspelo s kombinacijo usnja, furnirja, kovine in stekla.

Kolekcija "Cucina Divina". Dolce & Gabbana hladilniki in kuhalni aparati z italijanskim pridihom vadim-sherbakov-277610-unsplash To so preprosti triki ljudi, ki imajo vedno pospravljeno stanovanje TrataVrt (1) Nagradna igra: Kako si zagotoviti sanjsko zelenico skozi vse leto Ikeine figurice, nastale na letošnjem Art Eventu. Svet stripov, igrač in risank združen v Ikeinih prikupnih steklenih figuricah · · · ·