Za moške: če počneš te 3 stvari, imaš veš možnosti za zmenek
V zraku · buzz buzz

Aplikacije, prek katerih se dogovarjamo za zmenke, so popolnoma spremenile naše dojemanje ljubezni. Mnogi pari se namreč spoznajo prav z njihovo pomočjo. V nasprotju s tem so ljudje nekoč prve stike navezovali predvsem na javnih lokacijah.

Prav zato se moški sprašujejo, kako očarati dekleta s svojimi fotografijami. Nove raziskave namreč dokazujejo, da se ljudje, ki se spoznajo na spletu, bolje ujemajo med seboj. Po raziskavi, ki jo je opravil Carphone Warehouse, naj bi se ljudje v aplikacijah za zmenke v le 4,2 sekunde odločili, ali jim je oseba všeč ali ne.

Študija, ki je preučevala 2000 Britancev, je želela ugotoviti, kako ljudje uporabljajo te aplikacije in kaj iščejo pri bodočem partnerju. Ženske, ki so bile intervjuvane, so potrdile, da jih na fotografijah moških najbolj privlači dober stil oblačenja, športna postava in moderna pričeska.

1. Kako se obleči?

Ko se boste odpravili na prvi zmenek, pustite tradicionalno moško obleko doma. Namesto tega raje izberite ujemajoče se hlače in jopič z belo srajco.

2. Kako posneti kar najboljšo športno fotografijo?

Tudi če niste mišičnjaki, je mogoče z nekaj triki vaše telo nekoliko olepšati. Najbolj preprosto je posneti fotografijo nad svojo glavo, ob tem pa uporabiti še nekatere filtre, ki poudarijo mišice.

3. Kako izbrati ustrezno pričesko?

Urejeni lasje lahko veliko pripomorejo k izboljšanju vašega videza. Odločiti se morate za pričesko, ki se bo prilegala obliki vašega obraza.

shutterstock_326882549 Mladost, norost: 10+ stvari, ki bi si jih vsi ŽELELI VEDETI kot najstniki akqa-london-future-jobs-designboom-1800 To so službe prihodnosti IKEA-Founder-Ingvar-Kamprad-KOKO-NG-1 Ingvar Kamprad: neznana dejstva o Ikeinem ustanovitelju Ali vas mika? Adijo, bitcoin. Tukaj je bananacoin. · ·