christopher-campbell-33543-unsplash
Utrip mesta · svet po moško

S svojim videzom se ne obremenjujejo le ženske. Tudi moški si želijo, da bi bili videti kar se da mladi. Dragi gospodje, k temu pa lahko največ pripomorete kar sami!

Do mladostnega videza boste prišli z upoštevanjem nekaj preprostih nasvetov. Katerih 9 trikov vas bo torej popeljalo do zavidljivih rezultatov?

1. Uredite si pričesko.

So vaši lasje tanki in redki? Ne skrbite, niste edini. S to težavo se lahko spopadete z vrsto izdelkov, ki preizkušeno izboljšujejo zdravje las.

2. Obrijte si brado.

V mladostniških letih so mnogi navdušeni nad svojo brado. Zato pa je v odrasli dobi situacija obratna. Ko boste odstranili brado, boste v hipu postali nekaj let mlajši.

3. Pijte zeleni čaj.

Zeleni čaj ima številne pozitivne lastnosti, več o tem si lahko preberete tukaj. Vsekakor dovolj razlogov, da ga začnete piti.

4. Čim manj uporabljajte telefon.

Uporaba telefona se ne odraža le v poslabšanju vida, spanca in koncentracije. Dermatologi so pred kratkim odkrili, da lahko svetloba, ki jo oddajajo mobilniki, poškoduje tudi kožo.

5. Privoščite si kakovosten spanec.

Ali ste v zadnjem času stalno pod stresom? Morda se razlog za to skriva v pomanjkanju spanca. Priporočamo, da si za spanje izberete nekoliko hladnejši prostor. V spalnici posadite rastline, pri nakupu vzmetnice pa ne skoparite, če je to le mogoče.

6. Jejte zdrav zajtrk.

Način, kako boste začeli dan, je ključen za produktivno nadaljevanje dneva. Za zajtrk poskusite pojesti nekaj borovnic, ki naj bi bile bogat vir antioksidantov in naj bi uravnavale holesterol.

7. Počistite dom.

Zrak v hiši je občutno bolj onesnažen kot zunaj. To je velika težava še posebej za tiste ljudi, ki veliko časa preživijo doma. Zato je morda čas, da začnete uporabljati zračni filter.

8. Nadišavite se.

Parfumi sicer ne bodo pripomogli k mladostnemu videzu, kljub temu pa vam zagotavljamo, da boste z njihovo pomočjo postali privlačnejši.

9. Temeljito si umijte obraz.

Če vaše milo za čiščenje obraza vsebuje natrijev lavret sulfat ali natrijev lavril sulfat, ga ne uporabljajte več. Te kemične substance je moč najti tako v šamponih kot v detergentih za pranje perila. Vaša koža zaradi njih sčasoma oslabi.

476eba03f4cf4add2cd83b3b7b1c2c2b--well-dressed-men-artistic-photography Movember: 3+ triki kako do najlepše brade The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-feature Najboljše videoigre 2017: kaj nas je najbolj navdušilo? TAG-Heuer-Carrera-Ring-Master-Calibre-5-Mohamed-Ali-006 TAG Heuer Carrera Muhammad Ali: ura v poklon boksarski legendi DSC07216 Padla je največja stava v prvem oglasu v živo · · · · ·