Za ta astrološka znamenja bo mesec maj slab.
V zraku · buzz buzz

Čeprav okoli nas cvetijo rožice in žvrgolijo ptički, ima tudi pomlad svoje temne trenutke. Nekateri bodo temno plat čudovitega maja občutili bolj intenzivno, nekaterim pa bo prizaneseno. Za katera tri astrološka znamenja bo maj najhujši mesec in zakaj, si lahko preberete v tem članku.

Čeprav je maj pravi mesec prebujenja, pa za nekatere ljudi obljublja tudi nekoliko težje obdobje. V nadaljevanju si lahko preberete, za katera tri astrološka znamenja bo maj najhujši mesec.

Devica

Za devico bo maj težek mesec, saj se bo počutila zelo utrujeno, krhko in brez energije. Devicam priporočamo, da se na začetku maja pripravijo na ta energetski obrat. Veliko časa naj posvetijo sebi in svojim potrebam.

Škorpijon

Za škorpijone in škorpijonke se bodo težave v maju pokazale na področju partnerskega odnosa. Počutili se boste, kot da s partnerjem nista na isti valovni dolžini in da je vse, kar počneta skupaj, stresno. Rešitev ali pa vsaj uteho poiščite pri svojih koreninah – starših ali stari starših.

Strelec

Strelcu bo v maju ponagajala kariera. Velik del trpljenja vam bo prizadel tudi poškodovan ego, ki bo trpel v nestrukturirani situaciji v službi. Pazite, da ne boste sprejeli preveč nenadnih in nepremišljenih odločitev.

PREBERITE ŠE: To sta najinteligentnejši astrološki znamenji

Zakaj ljudje imajo radi karaoke? Zakaj imajo ljudje radi karaoke? Smešne ilustracije parov. 8 smešnih intimnih ilustracij o tem, kaj pari počnejo za zaprtimi vrati Stvari, ki smo jih zaradi tehnologije opustili. 5 starih navad, ki smo jih opustili zaradi razvoja tehnologije Zakaj se odpraviti na backpackanje. 4 razlogi, zakaj bi moral vsak enkrat v življenju potovati z nahrbtnikom