roberto-nickson-GA8tNY5jh7U-unsplash
V zraku · odnosi

Ste tudi ve včasih mnenja, da je planet, iz katerega prihajajo moški, neznan, pravila, ki na njem vladajo, pa nejasna? Vsak moški je drugačen, zato so tudi pričakovanja do nasprotnega spola različna. Kaj si želi, je odvisno od tega, ali išče dekle, ženo ali pa samo družbo za eno noč. Ampak ni vse tako grozno, kot se morda zdi na prvi pogled. Tudi moški iščejo ljubezen in pozornost, ravno tako kot ve!

In kaj je tisto, kar šteje vsem moškim? Kakšna je ženska, ki bo obnorela čisto vsakega? Kakšna je? Ne, ne govorimo o videzu, amapak o njenih osebnostnih lastnostih!

Je močna, samozavestna in samostojna …

Sanjsko dekle ve, kaj hoče, pozna svoje zmožnosti in izkorišča svoj potencial. Zaveda se, da je sposobna prav vse doseči sama, vseeno pa ji ogromno pomenita podpora in spodbuda njenega dragega.

Je iskrena in se ne boji odpreti

Ravno zaradi svoje feminilne energije se sanjsko dekle ne boji popolnoma odpreti in povsem iskreno partnerju pokazati svojo ljubezen. Zaradi odprtosti v odnosu lahko namreč oba rasteta tako vsak zase kot drug z drugim.

Je inteligentna

Sanjsko dekle je inteligentno. Ve, da njeno največje ‘orožje’ ni lepa zunanjost, temveč lepa in bogata notranjost, ki se izraža skozi vse: tako pogovore kot skozi odnos do soljudi in življenja kot celote.

Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja

Četudi je normalno, da imamo vsi slabe dneve, je sanjsko dekle v svojem “nevtralnem” stanju polno življenja in izžareva zadovoljstvo. Razlog, zakaj je takšna, je preprost: ker se ima rada in ni slepa za okolje, temveč na vsakem koraku opaža lepoto sveta.

Nima težave s kazanjem ranljivosti

Če dekle pokaže svojo ranljivost in slabosti, je to vsekakor pokazatelj, da ne gre za vsakdanjo osebo. Biti povsem ranljiv pred drugim je namreč nekaj, kar zahteva ogromno poguma in močen karakter, saj se takšna oseba zaveda svoje nepopolnosti in zato razume ter sprejema dejstvo, da tudi njen partner ni popoln.

Je prijazna in razumevajoča

Sanjsko dekle je prijazno in razumevajoče – tako do svojega moškega kot do vseh ostalih ljudi, četudi so popolni neznanci. Ve, da ne more biti vedno vse po njeno, in sprejema situacije takšne, kakršne so.

Se ne boji povedati, da te ljubi

Verjetno najpomembnejša lastnost sanjskega dekleta je, da preprosto veš in čutiš, da te ljubi. Čeprav smo punce muhaste in je življenje z nami včasih ena sama čustvena drama, smo tudi me samo ljudje in se tako kot vsi do konca življenja učimo. Vendar pa bistvo vajinega odnosa ne glede na vse ostaja ljubezen.

Je izjemno ženstvena

Čeprav se zaveda svoje moči, ne izžareva energije “woman on a mission”, s katero ste moški tako ali tako obdani na vsakem koraku. Njena ženstvena plat je namreč tista, ki daje partnerju občutek topline, ljubezni in ga spomni na raznovrstnost in lepoto življenja.

Je urejena

Če je dekle inteligentno, še ne pomeni, da ji zunanjost nič ne pomeni. Sanjsko dekle skrbi za svojo zunanjost, je s svojim telesom zadovoljno in se v svoji koži počuti lepo.

daniel-j-schwarz-YtY724tdl7Y-unsplash Nikogar, ki ti je v življenju namenjen, ne rabiš loviti! shutterstock_1271827996 (1) Čustvena prevara je še vedno prevara: to so znaki, da si se zapletel v čustveno afero! ryan-moreno-CI8aAXcmHLE-unsplash (1) Za vse, ki so zaradi narcisa v razmerju izgubili sebe! cassie-lopez-4Af9-WqBO7I-unsplash Prava ljubezen je rezultat resničnega sprejemanja!