Knjige smeh
Kulturni izbor · knjige

Zakaj bi brali samo knjige, ki nas soočajo z žalostnimi zgodbami? Svet je že tako ali tako poln žalosti in bolečine. Naj branje postane razlog za smejanje! Predstavljamo vam 5 zabavnih knjig, ki vas bodo nasmejale do solz.

Tukaj je pet knjig, ob katerih se boste smejali na glas …

5 zabavnih knjig, ki vas bodo nasmejale do solz:

Mindy Kaling: Is Everyone Hanging out Without Me?

Mindy Kaling je igralka in scenaristka TV-serije The Mindy Project, ki gledalce že štiri sezone spravlja v smeh. Njenim prigodam pa se lahko zdaj smejite tudi po zaslugi njene knjige.

Tina Fey: Bossypants

Tina Fey, igralka, ki je navdušila s serijo 30 Rock, na duhovit način razkriva, kaj pomeni biti ženska v svetu komedije in kako je oponašati predsedniško kandidatko, če ta stoji za tabo.

Nora Ephron: I Feel Bad About My Neck

Scenaristka filmov Romanca v Seattlu in Ko Harry sreča Sally, navdušuje s svojim pisanjem vse generacije, predvsem pa tiste, ki se nekoliko bojijo staranja. Nora pove stvari takšne, kot so – in to pomeni, da niso samo tragične, ampak tudi smešne.

PREBERITE ŠE: Najboljše knjige leta 2015, ki jih bomo brali ob kaminu

Amy Poehler: Yes Please

Knjiga bo nasmejala tiste, ki življenja ne jemljete preresno. Do solz se boste nasmejali haiku o plastični operaciji, satiričnemu načrtu poroda in potencialnemu seznamu knjig, ki so primerne za vse, ki se ločujejo.

Judy McGuire: How Not To Date

Za vse, ki ste naveličani knjig z nasveti, kako ga osvojiti na prvem zmenku, je ta knjiga pravo darilo. Če vas zanima, kako zmenek spremeniti v nočno moro, začnite brati takoj.

PicMonkey Collag1e Najboljše knjige leta 2015, ki jih bomo brali ob kaminu PicMonkey Collagegrey Slovenski prevod knjige Grey iz knjižne serije Petdeset odtenkov sive, izide …. PicMonkey Collage An Anti-Stress Coloring Book: pobarvanka za odrasle, ki deluje protistresno Wikipedija v tiskani izdaji Izšla bo tiskana izdaja Wikipedije, ki bo obsegala kar 7600 knjig! ·