Smešni neonski napisi
V zraku · buzz buzz

Tako kot v človeških odnosih tudi v poslu prvi vtis veliko šteje. Zato morate kar najhitreje popraviti neonski napis, ki priteguje pozornost ljudi, če katera izmed žarnic pregori. Sicer se vam lahko zgodi, da napis ponoči sporoča nekaj povsem drugega, kot je bilo prvotno mišljeno, in vas po nepotrebne spravi v zadrego, mimoidoče pa v smeh. To so neonski napis, ki prenašajo povsem napačno sporočilo.

Kaj se zgodi, ko neonski napis zamoči? Podjetja posvečajo veliko pozornosti svojemu videzu in temu, kako se predstavljajo prek oglasov, raznoraznih napisov …

Pri tem pa ni treba biti pozoren samo na slovnične napake, pri neonskih napisih, recimo, je treba biti pozoren predvsem na to, da lahko že ena nedelujoča žarnica pomeni pravi pekel za vaš posel, kot se je to (dobesedno) zgodilo bencinski črpalki Shell, ki je ponoči postal hell, torej pekel. Ni vsaka publiciteta dobra, kot nas radi učijo.

PREBERITE ŠE: Eno preprosto nalogo so imeli, pa še to so zamočili!

Poglejte si smešne primere svetlobnih barvnih napisov, ki so zaradi nedelujočih žarnic v nočnem času sporočali nekaj neprimernega.

Zabavne polomije z neonskimi napisi:

Neonski napis, ki prenaša napačno sporočilo.Odpri galerijo
Verjemite, trideseta so boljša kto dvajseta. 8 razlogov, zakaj so trideseta boljša kot dvajseta Če je med vama 20 let razlike, obstaja 95% možnosti, da bo ljubezni kmalu konec. Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo Skulptura Really Good Velikanski dvignjeni palec je najbolj optimistična skulptura na svetu Kate McWilliams je postala najmlajša komercialna pilotka na svetu. Kate McWilliams – najmlajša komercialna pilotka na svetu · · ·