Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean
V zraku · tehnologija · Utrip mesta · zdravje & lepota

Zdravje naših zob in dlesni se ne odraža zgolj v lepem nasmehu, saj vpliva tudi na naše splošno zdravstveno stanje in posledično kakovost življenja. Zato je pomembno, da za ustno higieno skrbimo redno, pravilno in s kakovostnimi pripomočki. Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano učinkovito skrbi za naše zdrave zobe in dlesni ter jih s kar 62.000 gibi v minuti (!) resnično temeljito očisti. Z njo boste imeli občutek, kot da ste si šele zdaj prvič zares umili zobe.

Zdravje naših zob in dlesni vpliva na kakovost življenja, zato je pomembno, da za zobe in ustno votlino skrbimo redno, pravilno in predvsem s kakovostnimi pripomočki. Philipsove zobne ščetke Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano skrbijo za zdrave zobe in dlesni ter zagotavljajo izjemno svež občutek čistosti.

Zobne ščetke Sonicare že leta veljajo za inovacijo na področju ustne higiene in ostajajo edinstvene na trgu. Sonična tehnologija namreč zagotavlja izjemne učinke pri rednem ščetkanju zob, zato ni čudno, da je ljubljenka zobnih strokovnjakov po vsem svetu in jo ti množično priporočajo.

Prednost električnih ščetk Philips Sonicare DiamondClean je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih, kamor si običajne zobne ščetke ‘ne upajo’. Z 62.000 gibi na minuto ščetke zobno pasto spreminjajo v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerjajo v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij. S sonično tehnologijo ščetka nežno, a hkrati učinkovito čisti zobe in dlesni, zaradi soničnih gibov ščetkanja, ki ustvarijo nežne mikromehurčke, pa je občutek po uporabi izjemno svež in čist – kot da bi si šele zdaj prvič zares dobro umili zobe.

PREBERITE ŠE: Odstranjevalec dlačic Philips Lumea – za svilnato gladek dotik kar 8 tednov!

Učinkovitost delovanja ščetke določamo s hitrostjo gibov in dolžino premikanja ščetin. Večina zobnih ščetk ustreza le enemu od obeh kriterijev, ščetka Sonicare DiamondClean pa poskrbi za oba. Hitrost premikanja ščetin je pri Sonicare namreč zdaj že kar 62.000 gibov na minuto, doseg ščetke pa 4–5 mm v premikih naprej-nazaj. Z običajno ročno ščetko je mogoče opraviti le 300 gibov na minuto, kar pomeni, da je dvominutno ščetkanje s Sonicare DiamondClean enakovredno približno enomesečnemu čiščenju z običajno zobno ščetko.

Za ščetke Philips Sonicare je na voljo širok nabor nastavkov, ki so prilagojeni posameznikovim edinstvenim potrebam, od beljenja do natančnega čiščenja med zobmi ter ščetke z izjemno mehkimi ščetinami za nežno čiščenje. Za optimalno in higiensko odstranjevanje zobnih oblog se nastavek ščetke zamenja vsake tri mesece, na kar nas opomnijo tudi modre ščetine na ščetki, ki ob izrabljenosti zbledijo.

Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean:

Električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondCleanOdpri galerijo

Osebni računalnik HP Envy Curved HP Envy Curved: ukrivljen računalnik vse-v-enem, ki se ne ”krivi” pod težo zahtevnih operacij Zvočni sistem Merlin 1 Musical Fidelity Merlin 1: avdio sistem za bogove (in avdiofile) Fotoaparat Light L16 Light L16 – en fotoaparat, 16 različnih objektivov. To je najbolj vsestranski fotoaparat na svetu! Po boju za všečke, zdaj še v boj za čustvene simbole. Facebook: prosili smo za gumb Ni mi všeč, dobili pa smeške! · · ·