lokali_4_100vrstic_alpeks
Utrip mesta · kulinarika

Podjetje Berndorf je najstarejši in najbolj znan avstrijski ponudnik jedilnega pribora in opreme, ki v letošnjem letu praznuje svojo 170-letnico.

Podjetje sta ustanovila Alfred Krupp in Alexander von Schoeller, mednarodni sloves pa si je podjetje prislužilo že kot dvorni dobavitelj za tedanje monarhe. Kot zaščitni znak podjetja je bil v izdelke vgraviran berndorfski medved, ki pooseblja visoko kakovost blagovne znamke Berndorf še danes. Z motom – 170 let avstrijske kulture pogrinjanja miz in serviranja jedi v Hiši Berndorf – podjetje želi oživiti kulturo pogrinjanja miz in svoja znanja predati novim generacijam. Ob tej priložnosti so pripravili posebne jubilejne sete jedilnih priborov, ki jih v Sloveniji ponuja podjetje Alpeks Celje in jih lahko zasledimo tudi na policah izbranih nakupovalnih centrov. Z malo sreče lahko s sodelovanjem v nagradni igri na citymagazine.si pridobite nov set jedilnega pribora Berndorf.

Sodelujejo lahko le naši Facebook sledilci. Nam že slediš?!

Nagradna igra je zaključena!

Nagrado prejme Renata Butala.
Čestitke!

city CHEF akademija Vabilo: Kuharska akademija – City CHEF – Jesenska pravljica Cheese cake Mascarpone 179981894 Kulinarika sveta – Britansko otočje 156933721 Granatno jabolko – recepti in nasveti ·