ABC's Portraits Of The 86th Annual Academy Awards Host Ellen DeGeneres
Kulturni izbor · film

Televizijska ikona in komedijantka Ellen DeGeneres bo letos že drugič gostila podelitev najbolj prestižnih nagrad oskar. Voditeljica priljubljene pogovorne oddaje tako že nekaj mesecev vadi svoje najboljše šale in se pripravlja, da znova do solz nasmeje hollywoodsko smetano in svetovno občinstvo.

“Zelo sem vesela, da bom že drugič gostila podelitev. Saj veste, kaj pravijo, v tretje gredo rado,” se je v svojem stilu pošalila simpatična televizijska voditeljica in komedijantka Ellen DeGeneres, ki je v zadnjih desetih letih postala velika ljubljenka ameriškega občinstva. Dokaz za to je letošnja že deseta nagrada, ki jo je Ellen prejela na podelitvi nagrad People’s Choice za najbolj priljubljeno televizijsko voditeljico.

Njena pogovorna oddaja je trenutno že v enajsti sezoni in Ellen se nima prav nobenega namena ustaviti. S svojimi plesnimi gibi, posrečenimi šalami, sproščenostjo in preprostostjo se je zasidrala v srca vseh in prav nobeno presenečenje ni, da jo obožujejo tudi največje hollywoodske zvezde. Ellen je zato zagotovo odlična izbira za letošnjo voditeljico najbolj prestižne podelitve nagrad, ki že nekaj tednov dviguje prah z letošnjimi nominiranci in se bo zgodila 2. marca.

Letošnje nominirance za prestižno nagrado si oglejte v tem prispevku.

Na odru podelitve nagrad skar se je Ellen kot gostiteljica prvič izkazala leta 2007, ko je dokazala, da je nadvse nadarjena, spontana in več kot sposobna zabavati svetovno občinstvo, sicer pa ji vodenje podobnih prireditev ni tuje. S šalami na račun zvezdnikov ima že veliko izkušenj in se zna na okusen, a še vedno zelo zabaven način, dotakniti najbolj občutljivih tem. Je zelo radodarna z objemi, ima veliko in dobrodelno srce, odličen modni stil in nobenega dvoma ni, da se bo tudi letos izkazala kot odlična in zelo zabavna gostiteljica. Ellen preprosto moraš imeti rad.

Odpri galerijo

coverGrozljivke 11 klasičnih grozljivk, spregledanih s strani oskarjev Film_1_Krogi-1 Premiera: drama Krogi bafta-2014 BAFTA – Britanski “oskarji” so podeljeni 300: Vzpon imperija (300: Rise of an Empire, ZDA, 2014) Premiera pustolovščine 300: Vzpon imperija · ·