2019-05-24-Mu-aktivacija_photoKajaBrezocnik (53) (1)
V zraku · buzz buzz

Si pristno petje privoščite samo takrat, ko vas nihče ne sliši? No, nedavno so imeli potniki ljubljanskega LPP-ja priložnost peti tudi na avtobusni postaji.

Z Anjo Rupel so ob spremljavi karaok zapeli njeno priljubljeno pesem Lep je dan. V okviru akcije Ljubljanskih mlekarn, s katero so preverjali pristnost mimoidočih, je namreč minuli petek oživel citylight, kjer je glavna protagonistka oglasov blagovne znamke MU, Simona Plut iz znane pevske družine Plut, med ljudmi na ulici izzivala njihov pogum. Citylight je oživel na presenečenje nič hudega stoječih potnikov. Bi vi vzeli mikrofon v roke? S pomočjo Klemna Bunderle jih je kar nekaj zbralo pogum in, bolj ali manj uspešno, zapelo zimzelen komad. Pristna izkušnja za pristne »pevce«. Več pa v spodnjem videu.


c5acb0d5 Je lahko še slabše: obupne fotke z ruskih spletnih strani za zmenke, ki strašijo Ko maske padejo: 9 psiholoških vprašanj, s katerimi odkriješ pravi obraz osebe Ko maske padejo: 9 psiholoških vprašanj, s katerimi odkriješ pravi obraz osebe shutterstock_488618965 To so znaki, da prav v tem trenutku nekdo močno, močno misli nate! In Case of Emergency: se lahko upreš skušnjavi? In Case of Emergency: se lahko upreš skušnjavi?