Lastnik psa
V zraku · buzz buzz

Se sprašuješ, zakaj so ljubitelji živali običajno tudi boljši partnerji? Lastniki psov veljajo za skrbne, zveste in odgovorne. So takšni tudi kot partnerji?

7 razlogov, ki dokazujejo, zakaj je dobro imeti lastnika psa za fanta.

1. Je skrben – fant, ki ima psa se zaveda, da mora poskrbeti še za koga drugega, kot le zase.

2. Je odgovoren – fantu, ki skrbi za svojega pasjega prijatelja ni težko zjutraj vstati in ga peljati na sprehod, prav tako pa poskrbi, da pes ni nikdar lačen. To pomeni, da se zaveda odgovornosti in potreb drugega.

3. Je aktiven – s psom mora precej časa preživeti na svežem zraku, z njim se sprehaja ali teče. Torej, mu tudi s tabo ne bo težko iti na sprehod ali tek.

4. Zna odpuščati– pes zna kdaj narediti tudi kakšno napako, vendar se njegov lastnik ob pogledu na njegove žalostne, čudovite oči omehča in mu odpusti. Najbrž bo znal tudi tebi odpustiti kakšno napako, ki pa vendarle ne sme biti prevelika.

5. Je obziren – zaveda se, da pasji iztrebki ne smejo ležati na sveži travi v parku, zato vedno poskrbi za odstranjevanje le-teh. Skrb za okolje mu je pomembna, kar je zelo dobra lastnost.

6. Je potrpežljiv – pasji prijatelj ne ravna vedno tako, kot bi si njegov lastnik želel, zato ga uči potrpežljivosti. Potrpežljiv moški je neprecenljiv.

7. Je sočuten – pes občuti lastnikovo žalost, lastnik pa je v zameno za to hvaležen. Sočuten in hvaležen moški: kaj več bi si lahko želela?

shutterstock_700375753 Kdaj je ženska resnično lepa in ne le “seksi”? Essena O’Neill se je odpovedala ''sanjskemu'' življenju zvezdnice druženih omrežij. Essena O’Neill: čustvena izpoved zvezdnice družbenih omrežij, ki je imela dovolj lažnega življenja! Ogledalo: odrasel vs. otrok Kaj v ogledalu vidi otrok in kaj odrasli? Pripravi se na šok! YouTube smešni posnetki YouTube: najbolj smešni videoposnetki, krajši od minute ·