adult-beautiful-blur-590511
V zraku · buzz buzz

Postani prijatelj z osebo, rojeno v znamenju ovna, ker ne bo nikoli nikomur dovolila, da se s teboj poigravajo. Ko te bo oven vzel pod svoje okrlje, bo zvest prijatelj. Če bo kdo o tebi spregovoril grdo ali imel s tabo grde namene, bo oven pokazal svoje zobe in te takoj obranil. Preprosto ne bo dovolil, da se ti zgodi kaj slabega. Dokler bo s tabo, se nihče ne bo spravil nate.

Postani prijatelj z ovnom, ker te bo popeljal na divje, nepričakovane dogodivščine. Oven je spontan, je impulziven. Ne verjame v načrtovanje vsake podrobnosti svojega dneva. Verjame v hitro ukrepanje, v nenehno premikanje, v hitre odločitve. Včasih se to ne konča dobro, včasih pa je to najboljša dogodivščina tvojega življenja. Če boš preživel vikend z ovnom, nikoli ne veš, kje boš končal ali kaj ti bo prekrižalo pot.

Postani prijatelj z ovnom, ker je poln strasti. Vedno najde nekaj, kar ga navdušuje. Vedno je poln energije. Vedno najde razlog za smeh. Ko preživljaš čas z ovnom, se njegovega dobrega razpoloženja nalezeš. Tudi, če se razjezi (kar se lahko zgodi precej pogosto), najde način, da se pošali na svoj račun ali na svojo težavo in tako ga jeza hitro mine.

Postani prijatelj z ovnom, ker je odločen. Če si bo nekaj zaželel, bo to tudi dosegel. Ne bo počival, dokler ne bo dobil tistega, kar si želi – in tudi tebi dal tisto, kar si želiš ti.

Postani prijatelj z ovnom, ker bo s tabo vedno iskren. Ko si boš zaželel iskrenega mnenja, se lahko obrneš nanj. Tisto, kar ima za povedati, ne bo zavijal v celofan. Dal ti bo surovo, nefiltrirano resnico. Verjame, da je bolje zate, da te trda resničnost zadane takoj, ne pa da hodiš po svetu zaslepljen in verjameš v majhne laži. Je pravi prijatelj, na katerega lahko računaš za resne pogovore in prave pohvale.

Postani prijatelj z ovnom, ker je občutljivejši kot se zdi. Nosi masko, da bi bil močnejši, kot je. Deluje, kot da ga nič ne more prizadeti, a je to laž. Preveč ga skrbi. Preveč ljubi. Ko postaneš prijatelj z ovnom, boš odkril popolnoma novo osebo. Spoznal boš, kako mil je. Spoznal boš, kako dober prijatelj je lahko.

LEVICARJI Si levičar? Le 15 % ljudi na svetu je levičarjev in to so razlogi, zakaj so tako posebni Kako prepoznaš lažnivca glede na njegovo govorico telesa? Odgovarjajo strokovnjaki Kako prepoznaš lažnivca glede na njegovo govorico telesa? Odgovarjajo strokovnjaki Nikoli ni prepozno: ljudje, ki so slavo dosegli po 30. letu starosti Nikoli ni prepozno: ljudje, ki so slavo dosegli po 30. letu starosti Kupuješ vodo iz plastenk. Tako uničuješ okolje: obupne okoljske navade, za katere ne veš, da jih imaš · ·