gospodicna_Magnesia
Utrip mesta · zdravje & lepota

Se kdaj vprašate, kaj pijete? Voda je sicer brez okusa, vonja in barve, kar pa še ne pomeni, da nima vsaka voda drugačne sestave mineralov, mikroorganizmov in kemičnih elementov. Pomembno je, da smo pozorni, da pijemo vodo, ki vsebuje manj škodljivih snovi in več tistih, ki jih naše telo potrebuje.

Ni nujno, da je navadna voda najprimernejša tekočina za hidracijo. Ob pitju vod, ki vsebujejo tudi minerale, v telo vnašamo tudi slednje. Odlična izbira je Magnesia, ki vsebuje manj natrija in več magnezija. Magnezij je v telesu namreč ključnega pomena za ustvarjanje energije, zato je nepogrešljiv tudi pri tistih, ki imate hiter življenjski slog modernega človeka ali pa se veliko ukvarjate s športom.

Štiri ključne prednosti pitja mineralne vode:
1. Točno vemo, kaj pijemo.
Poznamo izvir vode in njeno sestavo, ki je označena na deklaraciji. Kakovost vode je konsistentna in imamo zagotovilo, da ni kemijsko procesirana.
2. Za svoje telo naredimo nekaj pozitivnega.
Z vnosom mineralov, ki jih telo potrebuje, blagodejno vplivamo na počutje. Magnesia prihaja iz zavarovanih naravnih podzemnih virov, omogoča celodnevno hidratacijo in ima pozitiven vpliv na boljše počutje.
3. Široka izbira okusov in pakiranj.
Mineralne vode vam omogočajo široko izbiro, saj ponujajo tako negazirane kot gazirane in blago gazirane. Nova mineralna voda na slovenskem tržišču, Magnesia, ki vsebuje manj natrija in več magnezija, je s svojo sestavo še posebno blagodejna za vaše telo, zagotovo pa vas bo s svojim priročnim nastavkom za pitje navdušila Magnesia GO.
4. Pijemo jo lahko kjerkoli in kadarkoli.
Dostopna je, ko se ukvarjamo s športom, na izletu in v avtu. Vedno z garantirano kakovostjo.

Na svetu obstaja več kot 3000 različnih blagovnih znamk mineralne vode. Novost na slovenskem trgu je Magnesia, mineralna voda s primerno vsebnostjo naravnega magnezija. En liter Magnesie vsebuje 163 mg naravnega magnezija in 5,2 mg natrija, kar je več magnezija oziroma manj natrija od povprečja kategorije mineralnih vod. Prav zaradi manjše vsebnosti natrija in več magnezija je Magnesia edinstvena, saj telesa ne obremenjuje s solmi.


Obrazna rdečica Kako ublažimo obrazno rdečico jeseni in pozimi? IMG_0720 Kako črtalo za oči ali “eyeliner” nanesti glede na obliko oči? Philips nagradna igra Nagradna igra: Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean Sonično ščetkanje Si znaš pravilno umiti zobe? Ščetkaj se s sonično tehnologijo! · ·