anastasiya-pavlova-26KjyGw9qgI-unsplash
V zraku · odnosi

Zakaj so ženske, ki so bile dolgo samske, tako odlične partnerke?

Poznaš pozitivne lastnosti samskega življenja, ki ti izjemno koristijo tudi takrat, ko vstopiš v zvezo? Poglej si, kaj so prednosti žensk, ki si bile dlje časa samske.

Lahko preživi brez “plus 1”

Ne glede, ali to pomeni, da si sama plača obrok, da si sama kupuje hrano v trgovini, da se sama zaposli v prostem času … vse lahko naredi SAMA. Ne rabi nikogar, da bi ob njej “igral” močnega moškega, prav tako pa se nanj ne bo prilepila in zanašala.

Ob sebi ne rabi druge osebe, da bi se počutila posebno

Ona že ve, da je posebna in da je samosvoja ženska. Komplimenti drugih in pozornost so samo dodatna potrditev zanjo.

Nikamor se ji ne mudi

Potrpežljivost je njena močna lastnost, in nanjo je zelo ponosna. Stvarem bo pustila, da tečejo po svoje in počasi, tako dolgo, kolikor bo pač to potrebno.

Ima življenje zunaj razmerja

Ne bo se razjezila, če bo partner delal pozno v noč ali pa če se bo želel družiti s prijatelji, družino. To je res ne bo motilo, ne bo vplivalo nanjo, saj lahko enako počne tudi ona.

Pozna svoje telo

Če je bila ženska dlje samska, je seveda logično, da bo svoje telo dobro poznala. Spolnost z njo bo zabava, polna eksperimentov

Potrudila se bo

Ker je bila dlje časa samska, se bo zavestno trudila, da sta s partnerjem srečna. Ve, da gre za timsko delo in zato bo svoj del opravila z odliko.

Ne bo trpela bedarij

V vseh teh letih se je naučila boriti zase. Ker je samozavestna, se ne bo ponižala in skrila, ampak bo povedala tisto, kar misli. Zato bodo vsi, ki bodo z njo grdo ravnali, ekspresno hitro dobili nogo!

Svojega partnerja bo iskreno cenila

Ker je bila dlje časa samska, si je ustvarila višje standarde od povprečja. To pomeni, da ne bo dovolila, da bi ji kdorkoli uničil življenje. Njen partner bo zanjo izjemno poseben in hvaležna bo, da ima takšnega človeka ob sebi. Partnerju bo to jasno pokazala!

Čeprav “forever alone” ženske morda res nimajo veliko izkušenj z razmerji, vedo o njih več, kot se ljudje zavedajo. Ne rabijo zgodovine, da bi bile odlične partnerke. Namesto tega so raje živele samsko življenje, takšno, kot so ga želele, in se pri tem dobro spoznale. Danes vedo, da je edino pravo razmerje tisto, kjer se z njimi lepo ravna in v katerem so spoštovane.

shutterstock_267315842 7 zanimivih stvari, ki bi jih bilo vredno poskusiti med rjuhami dokler sta še dovolj fit! amy-humphries-hkwWKy5s22c-unsplash (1) Več kot 1000 vprašanih parov odločilo: to je najpomembnejši faktor v zvezi! shutterstock_453228295 Vsi se motijo, samo ti ne: 5 pomembnejših stvari, kakor imeti vedno prav! beach-couple-dawn-dusk-285938 Ko moški ljubi žensko: te stvari bo izgovoril le, če je vate resnično zaljubljen! ·