Zakaj je teta tako pomembna v življenju vsakega otroka?
V zraku · buzz buzz

Tete imajo poseben vpliv na otroke svojih bratov in sester. Z njimi razvijejo pristen odnos, ki ga ohranjajo tudi v poznejših letih. Če ste odraščali ob teti, ste lahko resnično srečni.

Vsi vaši spomini, ki ste jih ustvarili v otroštvu s svojo teto, so povezani z zabavo, šalo in igro. Saj veste, teta se lahko z vami zabava, ker ni vaš starš, ki bi vas ‘okregal’ za neumnost, ki jo naredite, ona pa jo pač tolerira. Teta je zakon!

Teta dobro svetuje.

Teta vedno daje odlične nasvete, čuva vaše skrivnosti in deli svoje izkušnje z vami. S teto lahko govorite o vseh stvareh, ki jih ne želite deliti s svojimi starši.

Teta je tu za vas, ko drugi niso.

Če imate kakšne težave, bo vaša teta vedno tu za vas. Zato je njen vpliv zelo pomemben med otrokovim odraščanjem.

Teta je vaša družina.

Otrok se bo prej obrnil na teto, ko ima kakšne težave, kot na starše. To pa zato, ker vam lahko teta pomaga pri sporih, ki jih imate morda s starši.

Teta lahko ‘zamenja’ starše.

Ko so starši zasedeni, teta lahko otroku zelo pomaga. Lahko čuva otroka, mu pripravi za jest in se z njim zabava. Zamenja lahko mamo ali očeta!

Teta vas spodbuja.

Teta vas bo vedno podprla pri vaših zamislih. Če se otrok sooča z neodobravanjem glede njegovih idej, mu lahko teta vedno pomaga in ga spodbudja.


Inovativni triki za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje Inovativne ideje za zavijanje daril, s katerimi boste navdušili bližnje Inteligentni ljudje obožujejo sarkazem in to so razlog, zakaj Inteligentni ljudje obožujejo sarkazem in to so razlogi, zakaj Močni komplimenti, ki jih še niste slišali, a bi jih zelo cenili Močni komplimenti, ki jih še niste slišali, a bi jih zelo cenili 8 zgodnjih citatov feministik, ki so resnični tudi danes. 8 zgodnjih citatov feministik, ki so resnično pomembni tudi danes · · ·