shutterstock_698074291
V zraku · buzz buzz

Skodelica kave na 11.000 metrih je lahko nekaj, kar boste obžalovali.

Čaj ali kava? To je verjetno najpogostejše zastavljeno vprašanje na letalu. Spomnite se, kako srečni ste, ko popijete skodelico kave na nebu, a če razmislite o besedah anonimnega letalskega uslužbenca, ki je za Business Insider spregovoril o slabi kakovosti vode na letalu, boste morda želeli omejiti pitje kave med letom.

Letalski uslužbenci nikoli ne pijejo vroče vode, kave in čaja, so poročali. Čaj in kava na letalu sta narejeni z vodo iz pipe, ki je hranjena v velikem rezervoarju. In s tem rezervoarjem naj bi bile težave.

Obstajajo pravila in predpisi o tem, kako pogosto je treba čistiti rezervoar. Težave naj bi bile v tem, da so nečisti tankerji prostor za salmonelo, jajca insektov in koliformne bakterije, ki jih pogosteje najdemo v človeških iztrebkih.

AFA-CWA, ameriška zveza za letalsko osebje, verjame, da ni dovolj, da je ‘voda na krovu’ zgolj urejena v okviru agencije za varstvo okolja. Pred 15 leti so si prizadevali za uredbo, ki daje letalskim prevoznikom široko diskrecijsko pravico o tem, kako pogosto morajo preizkusiti vodo in izpirati cisterne. AFA ne verjame, da je ta uredba zadostno uveljavljena.

Dar es Salaam, Tanzanija. Z dronom posnete edinstvene scene, ki prikazujejo družbeno neenakost med ljudmi po svetu BeFunky Collage1 Neverjetna barvitost in gracioznost ribice Beta, ujete v objektiv kot še nikoli do zdaj alice-alinari-749344-unsplash Ta 3 astrološka znamenja imajo največji ego Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal. Na 15 umetninah slikar prikaže, kako ljudje s slabim vidom vidijo brez očal · · · ·