Stevardese uporabljajo kliker
V zraku · buzz buzz

Če ste se tudi vi spraševali, zakaj nas stevardesa na letalu pričaka z rokami na hrbtu, smo zadevi prišli do dna!

Stevardese nas ob vkrcanju na letalo vedno pričakajo z vedrim obrazom, a pozorni potniki ste verjetno opazili, da nas ob prihodi vsaj ena vedno pozdravi z rokami na hrbtu? Zakaj je temu tako? Ali stevardese kaj skrivajo pred nami?

PREBERITE ŠE: Stevardese razkrile zamolčano resnico

Kot se je izkazalo, ne skrivajo prav ničesar, prav tako to ni povezano z varnostjo. Vse skupaj ima zelo preprosto razlago. Stevardese morajo pred vzletom prešteti vse potnike na letalu, da se med štetjem ne bi zmotile, pa uporabljajo kliker števec, mehanski pripomoček za štetje, ki zagotavlja, da se med preštevanjem ne izgubijo.

Roke skrivajo za hrbtom, da s tem dejanjem ne pritegnejo preveč pozornosti. Včasih potnike preštejejo dvakrat, prvič ob vkrcanju in drugič, ko so vsi posedeni. Bodite pozorni naslednjič, ko letite, saj v njihovi dlani morda opazite kliker.


Prekrižanje nog kot Sharon Stone Noge so prekrižale kot Sharon Stone Planet Earth II Planet Earth II: Ta 360-stopinjski video nas popelje v drug svet najboljši šef na svetu Najboljši šef na svetu prihaja iz Indije! Najbogatejše porno igralke Top 10: najbogatejše zvezdnice filmov za odrasle ·