m_original_172f122b84
V zraku · buzz buzz

Zdi se, da vstop v novo leto ni več mogoč brez novoletnih zaobljub. Na žalost se velikokrat zgodi, da slednje že po nekaj tednih prelomimo. Kot kaže, pa to vendarle ni tako slabo …

Zakaj se vam pravzaprav ni potrebno držati novoletnih zaobljub?

Razmislili ste o svojem letu.

Postavljanje zaobljub je koristno predvsem zato, ker vas prisili v razmislek o bližnji prihodnosti. Natrpan urnik le redko dopušča, da si vzamete čas zase. Med božično-novoletnimi prazniki lahko ocenite preteklo leto in ugotovite, kaj ste naredili prav in kaj narobe.

Določili ste, katere stvari je potrebno izboljšati.

Svojih napak se ne smete sramovati, saj nihče ni popoln. Sebi in ljudem okoli vas pa boste življenje olajšali, če jih boste poskusili odpraviti. Ne glede na to, ali vam bo cilje uspelo zares izpolniti, boste odkrili svoja šibka področja.

Vsega ne rabite spremeniti naenkrat.

Pot do uspeha zna biti še kako naporna, zato morate biti vseskozi potrpežljivi. Svojega življenja namreč ne morete nemudoma spremeniti na začetku vsakega novega leta. Pomembno je predvsem to, da ste z vsakim storjenim korakom bližje končnemu cilju.

Iz napak se lahko ogromno naučite.

Vsakič, ko storite napako, se morate spomniti, da se lahko iz nje veliko naučite. V prihodnosti je več ne smete ponoviti, svoj cilj pa morate poskusiti doseči z drugačnim pristopom.

Zaobljube lahko vselej spremenite.

Novo leto resda služi kot življenjska prelomnica, kar pa še ne pomeni, da si zaobljub ne morete postaviti kadar želite. Spremembe je potrebno uvesti takrat, ko ste nanje zares pripravljeni, zato datumu na koledarju ni potrebno posvečati posebne pozornosti.

shutterstock_761191564 3 načini, kako se ‘znebiti’ božičnega drevesa, ko je čas, da se od njega posloviš Osebni predmeti, ki si jih ni higienično deliti niti z najbližnjimi Osebni predmeti, ki si jih ni higienično deliti niti z najbližnjimi 5 vprašanj, ki jih vljudni ljudje nikoli ne zastavljajo. 5 vprašanj, ki jih zares vljudni ljudje nikoli ne zastavijo 11 znanstveno dokazanih lastnosti 'popolnega' moškega. Če ga imaš ob sebi, si srečnica: znanstveno dokazane lastnosti ‘popolnega’ moškega · ·