Nakupovanje kozmetika
V zraku · buzz buzz

Ta zabavni pogovor med dekletom in njenim fantom je dokaz, zakaj nikoli ne smeš prositi svojega fanta, da kupuje ličila namesto tebe. Čeprav obstaja več izdelkov za nego kože, las in obraza za moške kot kdaj prej, je svet ženske lepote v primerjavi z moško kot moško in žensko znanje o ekipah Lige prvakov. Ženske navijajo za Ronalda, Ramosa … moški, no, pa saj razumete.

Čeprav moški skrbijo za svoj videz bolj kdaj prej in v drogerijah še nikoli ni bilo toliko kozmetičnih izdelkov za moške, se ti v poplavi lepotnih izdelkov, specifičnih poimenovanj in odtenkov še vedno ne znajdejo najbolje.

PREBERITE ŠE: Takšne so bile prve fitnes naprave na svetu!

Dokaz je pogovor dekleta in njenega fanta (Imgurjevega uporabnika Bluefiz), ki se ponudi, da ji nakupi zalogo kozmetike in ličil, češ da bo nalogi kos, a kot se kmalu izkaže, ji še zdaleč ni dorasel. Smeh zagotovljen!

Ko fant nakupuje kozmetiko za svoje dekle.Odpri galerijo

Dekleta, ste v tem pogovoru prepoznale svojega fanta?

Svetovni dan zdravja 2016 Svetovni dan zdravja 2016: s skupnimi močmi nad sladkorno bolezen Test z rdečo piko Rdeča pika – optična prevara, ki je postala spletna senzacija! Kaj pa vidiš ti? Kaj so Steve Jobs, Bill Gates in drugi uspešneži počeli do 25. leta? Kaj so Steve Jobs, Bill Gates in drugi uspešneži počeli do 25. leta? Kako preprosto zapeti zapestnico? Kako si lahko sami zapnemo zapestnico brez težav? ·