melania trump wedding ring cost Cute Bella Swan s Engagement Ring from Twilight Goes to Auction
V zraku · odnosi

Magične palice, ki bi zakon naredila uspešnim, ni, saj sta zakonca kovača svoje sreče … in le dve duši lahko izboljšata svoje razmerje. Če s partnerjem niste imeli resnega pogovora o določenih stvareh, preden sta stopila pred oltar, je bolje, da spregovorita ali pa se sploh ne poročita.

Pred poroko je treba postoriti marsikaj, če želita, da vajina zakon traja – najpomembnejše je, da se pogovorita o pomembnih, morda neprijetnih temah, ki so odločujoči dejavnik, kakšen bo vajin zakon. Da bi se izognila presenečenjem in večjim udarcem v zakonu, se pogovorita o teh 5 stvareh, sicer se raje ne poročita.

Glede tega se morata strinjati, sicer je bolje, da se ne poročita …

OTROCI

Nestrinjanje glede družine ne vodi nujno do razpada zakona, a vendarle se je pomembno pogovoriti o tej temi, saj veliko parov vstopi v zakon, v katerem ima en partner drugačna pričakovanja glede otrok kot drug, kar vpliva na to, da nasprotna stran ne vidi več prihodnosti s to osebo. Pomembno vlogo igra tudi biološka ura, zato povejte svojemu partnerju, če otroci niso v načrtu za vašo prihodnost.

NAČRTI ZA PRIHODNOST

Ali želite potovati po svetu? Morda živeti družinsko življenje? Ali se popolnoma osredotočiti na kariero? Te odločitve so pomembne, zato se pogovorita, kakšne plane imata za prihodnost in kako jih lahko uskladita, če se ti razlikujejo.

SORODNIKI

V idealnem svetu se imajo vsi sorodniki radi in se družijo, a v mnogih družinah je realnost drugačna. Če obstaja sovražnost med katerim izmed članov, je več kot pomembno, da poskušate rešiti nesoglasja, saj bodo te napetosti neizogibno vplivale tudi na vajin odnos.

FINANCE

Ločene finance v razmerju so nekaj normalnega, a s poroko se ta normalnost poruši, saj je dobro, da se dogovorita, kako bosta upravljala z denarjem – bosta imela ločene ali skupine račune. Denar lahko ogrozi vajin odnos in je pogosto razlog za težav v zakonu.

OSEBNE ODLOČITVE

Želite vstopiti v zakon, v katerem vas vaš partner nadzoruje, spremlja vsak vaš korak in vam ne pusti sprejemati lastnih odločitev? Če veste, da je tako, je bolje, da se o tem pogovorita in se poskušata dogovoriti ter drug drugega opozoriti, da sta še zmeraj individua, ki morata sprejemati lastne odločitve.

GOSPODINJSKA OPRAVILA

V družbi še zmeraj obstaja prepričanje, da mora ženska opravljati gospodinjska opravila, a se smernice premikajo v to smer, da sta oba vključena v proces urejanja skupnega bivalnega prostora. Pomembno je, da razjasnita, kakšna so vajina pričakovanja glede teh stvari, in si razdelita naloge, ki sta jih pripravljena prevzeti.

10ONENIGHT1-facebookJumbo Družba tega nikakor ne odobrava: 5 tabu stvari, ki lahko rešijo vajino zvezo 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja, ko je govora o razmerju 4 najbolj pesimistična astrološka znamenja v razmerju india-tupy-171305-unsplash Super ideje za poletni zmenek cover-zapeljevanje 10+ skrivnosti zapeljevanja, ki čisto vsakič delujejo · ·