Zakon! Zdaj lahko svoje frustracije izživljaš kar na ulici
V zraku · dizajn

Newyorški oblikovalski sejem NYCxDESIGN je letos potekal med 10. in 22. majem – popestrile so ga prav posebne vreče za boks, ki so mimoidoče pričakale v manhattanskih soseskah SoHo in Chelsea ter priljubljenem parku Washington Square.

Donttakethisthewrongway je oblikovalski studio, ki prihaja iz južnega dela ZDA. Zanj je značilno, da se z resnimi težavami spopada na šaljive načine in nič drugače ni niti tokrat – obiskovalce dogodka NYCxDESIGN in prebivalce New Yorka je povabil, da svojo jezo sprostijo z udarci po edinstvenih vrečah za boks.

Akcija je navdušila mimoidoče vseh starosti, ki so se brez sramu in kakršnih koli posledic znašali nad rumenimi vrečami.

Ustvarjalci želijo s svojim konceptom ljudem ponuditi prostor, kjer lahko svojim čustvom pustijo, da privrejo na plano. Tekom potovanja med točkama A in B se v človeku namreč nabere veliko število frustracij, ki pa jih je zaradi okoliščin potrebno hitro potlačiti. No, po zaslugi boksarskih se bodo mimoidoči končno s svojimi težavami spopadli na zdrav način!

Galerija: Boksarska vreča na ulici

Vreče za boks na ulici? Zakaj pa ne! Odpri galerijo
sebastian-thies-nat-2-upcycled-milk-footwear-05-23-2019-designboom-1200 nat-2: ultramodna obutev, izdelana iz pokvarjenega mleka mcdonalds-beehive-hed-page-2019 McHive: najmanjši McDonald’s na svetu Blue Ridge Camping Hammock Blue Ridge Camping Hammock: viseča mreža in šotor v enem za največje pustolovce Ford-Self-Braking-Trolley-Cart-0-Hero Fordov nakupovalni voziček ima tehnologijo proti trčenju ·