cover
V zraku · buzz buzz

Metuljčki, dekorativni žepni robci in pristriženi brki so nazaj v modi, ampak nikomur ne pristajajo bolje kakor gospodom, ki so jih nosili in znali nositi že ob prvem modnem valu. Nov Instagram profil @fashiongrandpas, ki ovekovečuje modne stile priletnih gospodov v New Yorku, zelo hitro pridobiva na popularnosti. Čas je, da jim začneš slediti tudi ti.

PREBERITE ŠE: Helene Meldahl: Dekle z najbolj kreativnimi selfiji na Instagramu

Lastnica profila, 23-letna Christina Belchere, je zgodbo začela v marcu, ko je v svoji pisarni zagledala elegantno oblečenega starejšega gospoda. Sama zase pravi, da so ji že od nekdaj bolj po volji moška oblačila, kakor ženska. Ko je ob fotografiranju stavb v New Yorku in ljudi na ulicah opazila, da je na svoj iPhone zabeležila kar nekaj »šik« priletnih gospodov je vedela, da si zaslužijo, da jih opazijo tudi drugi. Iz tega se je rodil nadvse prisrčen Instagram profil @fashiongrandpas, ki je doživel izjemen odziv. Trenutno ima že več kot 22 tisoč sledilcev.

Oglejte si nekaj najboljših.

Odpri galerijo
pope-francis-vatican 10 nasvetov papeža Frančiška za srečno življenje top_vol8 Neverjetne poslikave hotelskih sob japonskih umetnikov junior-3 Origamiji obrazov iz rolic toaletnega papirja islande-2014-6 Dih jemajoče fotografije Islandije iz zraka ·