Prvi peščeni hotel na svetu
Utrip mesta · destinacija

Za vse, ki si že od nekdaj želijo bivati v magičnemu svetu iz peska in na plaži vsako poletje pridno gradijo pravljične gradove iz mivke, so v sklopu projekta Zand Hotel v nizozemskih mestih Oss in Sneek zgradili prva peščena hotela na svetu.

V nizozemskih mestih Oss in Sneek najdemo peščeni atrakciji Zand Hotel, ki sta polno zasedeni že nekaj tednov. Gre za neverjetna peščena hotela, v katerih lahko za 150 evrov na dan dejansko prenočimo. Prostorni hotelski sobi, ki se skrivata v osem metrskih peščenih gradičih, namreč – z udobno posteljo, opremljeno in delujočo kopalnico, električno napeljavo in čudovitimi peščenimi skulpturami – nudita udobje, ki smo ga sicer navajeni od klasičnih hotelov.

PREBERITE ŠE: Hotel Not Hotel – hotel, kjer je vsaka soba drugače tematsko obarvana

In to brez neprijetnega peska med prsti, saj so pri gradnji hotelov poskrbeli, da na tleh ni odvečnih zrnc, ki bi motila petične hotelske goste …

Prvi peščeni hotel na svetuOdpri galerijo
Herbal glamping resort Ljubno Herbal glamping resort Ljubno: prestižno kampiranje v zavetju Savinjskih Alp Hotel Not Hotel Hotel Not Hotel – hotel, kjer je vsaka soba drugače tematsko obarvana Hotel Dolomiten Residenz - Sporthotel Sillian Sillian – (k)raj za aktiven oddih ob vseh letnih časih PicMonkey Collage To je edinih šest hotelov na svetu, ki premorejo sedem zvezdic!