Zapestnica Basslet: nosljivi subwoofer
V zraku · tehnologija · gadgeti

Podjetje WertelOberfell je izumilo zapestnico Basslet, ki uporabniku omogoča popolnoma drugačno izkušnjo poslušanja glasbe. Zapestnica Basslet, ki se preprosto natakne na zapestje, je nosljivi nizkotonec, ki uporabniku omogoča, da glasbo poleg tega, da jo sliši, tudi dobesedno čuti na telesu.

Zapestnica Basslet je najnovejši izdelek nemškega dizajnerskega start-upa WertelOberfell. Ta uporabniku predstavi popolnoma nov koncept poslušanja glasbe – poleg tega, da pesem slišite, jo lahko z uporabo zapestnice Basslet tudi čutite.

Zapestnica Basslet je nosljivi nizkotonec, sestavljen iz dveh ločenih delov – napravice za zaznavanje basov in oddajanje tresljajev ter baterije. V tem revolucionarnem izdelku je vgrajena najnovejša tehnologija, ki omogoča, da ob nošnji zapestnice fizično čutite nizke base, kar v dojemanje glasbe doda nov čut, ki izkušnjo poglobi.

PREBERITE ŠE: Takšen bo iPhone v prihodnosti – vizija iPhona do leta 2023

Zapestnica deluje v povezavi s katerokoli napravo, ki ima priključek za slušalke. Lahko jo uporabljate ob teku, da vam pomaga držati ritem, ali pa pri učenju nove skladbe na elektronskem klavirju, DJ-ji pa bodo lahko z njeno pomočjo dobili občutek, kako poslušalci na plesišču doživljajo njihove stvaritve. Več o zapestnici si lahko ogledate na spodnjem videu.


Bluetooth slušalke Apple AirPods Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja? Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case – Spider Man med ovitki Ohišje za pametni telefon Honu Slovensko ohišje Honu – prvo dizajnirano ohišje za iPhone Fitnes naprava Gymwatch. Gymwatch – naprava za trening, ki analizira gibe in meri intenzivnost vadbe ·