Zarina kolekcija za večerne zabave
Utrip mesta · moda

Zara je s kolekcijo “Evening” poskrbela za popolne “party” stajlinge, ki so vse, kar potrebujemo za bližajoče se praznično obdobje.

Zara ima zate spet nekaj, čemur se ne boš mogla upreti! Konec leta s seboj prinese obdobje večerij, zabav in drugih prazničnih druženj, na katerih želimo blesteti v dovršenih “party” stajlingih. Za te je letos poskrbela Zara – priljubljena španska modna hiša nam z najnovejšim lookbookom “Evening” predstavlja odlično kolekcijo elegantnih in le rahlo prazničnih oblačil v črni, rdeči in kovinski barvni paleti.

Zara v prefinjeni praznični kolekciji ponuja vse od plisiranih kril srednje dolžine in izvezenih bomber jaken do čipkastih oblek in peplum topov, popolne “party” stajlinge pa zaokroži s čevlji z debelimi podplati, žametnimi salonarji in usnjenimi gležnjarji.

PREBERITE ŠE: 20 čudovitih tetovaž iz kane, ki spominjajo na čipke

Zarina kolekcija za večerne zabaveOdpri galerijo
Ovitek za pametni telefon Pocket Dial, ki je tudi modni dodatek Pocket Dial: ovitek za iPhone, ki je tudi žepni robček za suknjič Živalske smučarske maske Smučarske maske, s katerimi boste videti živalsko Lapis Lapis: Največja trgovina z minerali, kristali, nakitom in fosili v Sloveniji LJFW_SS16_nov2015_LJFW_PLAC_Foto_Klemen_Razinger_2 LJFW Plac v središču Ljubljane odprl svoja vrata ·