shutterstock_646564342 (1)
V zraku · odnosi

Česa ženska ne bo prenašala in zaradi česa bo takoj prekinila razmerje?

Če ne veš, zakaj točno se je končalo vajino razmerje, zakaj ga je tvoja partnerka prekinila, razmisli o svojih dejanjih, o tem kako si se do nje vedel. Morda pa si “kriv” za kakšno od spodnjih dejanj, ki bodo vedno, ampak res vedno, v razmerjih velika težava.

Ženska takoj prekine razmerje, ko …

… je utrujena od izpolnjevanja tvojih zahtev.

Zahteve lahko žensko resnično utrudijo, posebej, če se trudi izpolniti čisto vsako tvojo željo. Postavi se v njene čevlje – kako se ti počutiš?

… se nate ne more zanesti.

Tudi ženske, ki so neverjetno močne, želijo čutiti podporo partnerja. V določenih situacijah ženska moškega resnično potrebuje bolj kot kdajkoli.

… jo boli, ker ji ne zaupaš.

Klici, preverjanja in nadlegovanja, ko nista skupaj, so utrujajoča. Nobena ženska ne prenese nadzora in pritiska. Ko pa ti počneš določene stvari, je vse sprejemljivo. Takšno obnašanje ni temelj zdravega razmerja.

… sta si popolnoma različna.

Včasih ženske na začetku razmerja zapostavljajo družino in prijatelje. Ko mine faza zaljubljenosti, pa ugotovijo, da so njihovi partnerji osebe, s katerimi sicer nikoli ne bi imele opravka.

… si preveč otročji.

Obstajajo izjeme, ki poznajo ustrezno mejo otročjosti, vendar so tudi takšni primeri, ki kažejo, da s takšnim človekom ni prihodnosti.

… si vedno negativen.

Če si vedno nesrečen in nisi odprt za nove stvari, se bo ženska gotovo želela umakniti iz tvojega življenja, ker, bodimo iskreni, kdo so želi biti ob negativnem človeku?

… ni prepričana, da ve, kaj si želiš.

Nihče ne želi biti odvisen od osebe, ki niti ne ve natančno, kaj si želi, nima načrtov in vseskozi menja mišljenje.

… imata drugačne načrte za prihodnost.

To je težava, s katero se soočajo številni pari. Če vidita, da sta na razpotju, se pogovorita, ker je sporazumen razhod veliko boljša izbira kot trpljenje v razmerju.

Seveda je lahko za podobna dejanja na drugi strani kriva tudi ženska. Če pri partnerju torej opaziš tovrstna dejanja, je čas, da se iskreno pogovorita in razmislita, ali se lahko stvari še popravijo. Pa srečno!

alireza-esmaeeli-wbNaNJNNO5s-unsplash Biti sam ne pomeni biti osamljen: 12 stvari, ki jih mora vedeti vsaka samska ženska! john-mark-smith-9QTQFihyles-unsplash 10 stvari, s katerimi prizadenemo naše starše: nekatere stvari je težko odpustiti shutterstock_639795817 (1) Ne abstiniraj: če ne seksaš, se ti namreč lahko zgodi tole shutterstock_566707705 Če je tvoj moški prav tak – potem ga ne izpusti! Poroči ga! · ·