jaizer-capangpangan-1177664-unsplash
V zraku · buzz buzz

Vsi, ki imate doma kultne superge All Star Converse, ste se verjetno kdaj že vprašali, čemu služita stranski luknjici. Če je vaš odgovor ‘zračenju’, je to le delno pravilno. Seveda, tudi zračenju, a zakaj potem kovinski obroček? Odgovor je preprost. Ker sta namenjeni vezalkam!

Ste vedeli, da se vsakih 43 sekund proda en par legendarnih superg All star Converse (Converse Chuck Taylor)? Čeprav si je večina izmed vas v življenju lastila že vsaj en par, pa večina ne ve, čemu služita dve stranski luknjici.

Tako kot superge All Star, ki so vsestransko uporabne in primerne za številne priložnosti, sta tudi luknjici, ki sta bili prvotnemu dizajnu dodani leta 1932, večnamenski. Namenjeni sta zračenju (da noge v supergah ne dobijo neprijetnega vonja), a njun osnovni namen je drugačen. Mišljeni sta namreč za vezalke, saj s tovrstnim načinom zavezovanja dodatno pričvrstimo nogo. V spodnjem posnetku si oglejte, kako napeljati vezalke v All Star Converskah, da zaposlite tudi dve stranski luknjici.

Zakaj imajo superge All Star Converse ob strani dve luknjici?

Barva Pantone 448 C je najgrša barva na svetu Pantone 448 C je najgrša barva na svetu! Najbolj osovraženi YouTube video posnetki YouTube: to so najbolj osovraženi videoposnetki na YouTubu Poročne fotografije, ki vključujejo hrano Poročne fotografije, ki ne smejo manjkati v nobenem poročnem albumu Vpliv pametnih telefonov na naše življenje Kako nas pametni telefoni spreminjajo? · · · ·