PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Zaroka je eden izmed najlepših in najbolj romantičnih trenutkov v življenju zaljubljenega para. Če razmišljate o tem, da bi pokleknili pred svojo drago in jo zaprosili za roko na nekoliko bolj unikaten način, si pred tem oglejte nekaj fotografij najbolj domiselnih zarok, ki smo jih našli na medmrežju.

Zaroka velja za pomembno prelomnico v življenju vsakega para. Zakaj bi bila dolgočasna, če je lahko unikatna in pisana na kožo prav vama? Za vse moške tam zunaj, ki si želijo svojo žensko zaprositi za roko na inovativen način, smo pripravili izbor fotografij, ki prikazujejo nekaj najlepših zarok vseh časov. Fotografije so dokaz, da na svetu obstajajo domiselni moški, ki so sposobni zaroko popeljati na višji nivo.

PREBERITE ŠE: “Da” sta vsepovsod po svetu izgovorila že več kot 50-krat

Zaroka na plažiOdpri galerijo
Kaj dolžina prstov pove o tebi? Kaj o vaši osebnosti pove dolžina prstov na vaših rokah? Tima razglasil 100 osebnosti leta 2015 na svetu. Kanye West med 100 najvplivnejšimi ljudmi na svetu po izboru revije Time #2015 Način, ki v 40 sekundah uspava dojenčka. Trik, kako v 40 sekundah uspavati dojenčka cover Si tudi ti za #NULAskrbi v življenju? ·