tumblr_mqj7kw9RRD1rkzm4vo1_1280
Utrip mesta · dom

Oblikovalki Natalii Rumyantsevi je lepoto nočnega neba uspelo vključiti v oblikovanje pohištva tako, da jo lahko občudujete tudi, kadar niste na prostem.

Zvezdnato nebo je namreč vključila v svoj dizajn postelje The cosmos, ki je oblikovana kot jajce ali kapsula, ki jo vidite v znanstveno-fantastičnem filmu. Postelja vsebuje nekaj tehnološko naprednih lastnosti, ki vas bodo brez dvoma zazibale v prijeten in miren spanec. Postelja vključuje zvočni sistem, ki predvaja pomirjujočo glasbo, LED osvetlitev, ki ni premočna za oči ter aromatične razpršilnike, ki ustvarjajo vonj, ki poveča zaspanost.

Vzmetnica postelje je oblikovana tako, da vam nikoli ne postane neudobno, in ko je čas, da se zbudite, bo postelja sama sprožila jutranji alarm. The cosmos postelja je kot nalašč za vse, ki obožujejo kampiranje in spanje pod zvezdami, a niso navdušeni nad neprijetnostmi, ki jih prinese spanje na prostem. Postelja je brez dvoma prava oaza sprostitve, v kateri bo spanje sladko kot še nikoli doslej.

Odpri galerijo
Domiselna oblačila za stole Ototo – očarljivi pripomočki v kuhinji floating-mug.jpg Najbolj domiselne skodelice za prijetno toplino Svetila Babula Toplina prikupnih Babula svetil · · ·