COVER
V zraku · buzz buzz

Beseda ”večno” se rada pririne v besednjak, ko zgradimo močno prijateljstvo. In kaj, če ne tatu, najbolj zapečati to neskončnost (prijateljstva, ljubezni, pripadnosti, ipd). Ljudje se med sabo dopolnjujemo, in to tudi, ko gre za tatuje.

Prijatelji lahko na nas pustijo zares velik pečat. Ponavadi gre za pesniškega, a pri nekaterih je izražen v obliki poslikave telesa. Kadar gre za dvosmerne občutke, je tatu običajno ”dvokoden” in tvori celoto šele, ko je združen. Ker prijatelji se dopolnjujejo.

PREBERITE ŠE: Z “I Tradizionali” tatuji-recepti bomo v kuhinji še raje zavihali rokave

Nekaj podobnega kot to, poznamo ”poročne” tatuje med zvezdniki, ki pa jih ti potem velikokrat obžalujejo. Med ljubeznijo in sovraštvom v Hollywoodu je namreč tanka črta, tanka kot črta tatuja, ta sled sladke bolečine. Marsikdo je to občutil na lastni koži, ne samo ko so o tem prelivali črnilo mediji, pač pa ko so želeli črnilo z lastne kože delno odstraniti ali vsaj predrugačiti. Zato je dobro pustiti nekaj manevrskega prostora, kar pa po svoje že zaseje dvom v večnost zvestobe. A pustimo zakone, tokrat si bomo ogledali tatuje, ki izražajo vez med najboljšima prijateljema/prijteljicama.

Odpri galerijo

bernhard-5 Italijanski počitniški resort fotografiran iz zraka Ramon Bruin 3D umetniška dela, za katera potrebujemo list papirja, svinčnik in ogromno talenta IMAG2227-1 10 najboljših internetnih tečajev svetovno priznanih univerz, ki jih lahko opravimo brezplačno How-to-say-no-to-your-boss-1000x500 Kako reči prijazen ”ne”? ·