Zdaj lahko brezplačno prespiš v Louvru z Mona Liso
Utrip mesta · destinacija

30. aprila bosta srečna zmagovalca kot v filmu Noč v muzeju – prespala bosta v Louvru z Mona Liso, občudovala najbolj slavna umetniška dela, razvajala čutila z intimnim akustičnim koncertom in eksotično hrano …

Svetovno znan muzej Louvre je združil moči s platformo AirBnb in nudita življenjsko priložnost – zmagovalca bosta lahko prespala v muzeju z Mona Liso in si ogledala neprecenljiva umetniška dela, ki si jih sicer zaradi turističnega navala verjetno ne bi uspela. Prostor bo odprt zgolj zanju in bosta lahko do potankosti preučila vsako umetnino posebej.

Ko v francoski prestolnici zaide sonce, bosta prispela v muzej, kjer ju čaka nepozabno doživetje – pozdravil ju bo umetnostni zgodovinar in popeljal na potep po muzeju. Ko bosta prispela do Mona Lise, ju tam čakajo zdravica, ektravagantni prigrizki in akustični koncert. Po koncu tega fantastičnega popotovanja, pa je čas za počitek pod zvezdami. Srečnika, ki bosta 30. aprila prespala v muzeju, bosta bivala v majhni stekleni piramidi s posteljo, ki so jo naredili posebej za 30. obletnico stavbe.

S partnerstvom upajo, da bodo spodbudili več ljudi, da vzljubijo umetnost.

Gosti iz Slovenije se tekmovanja žal ne morejo udeležiti, sicer pa vsi tisti, ki bodo sodelovali, morajo na spletni strani AirBnb oddati prijavo, v kateri pojasnijo, zakaj so ravno oni popoln gost Mona Lise. A še nič ni izgubljeno! To informacijo lahko posreduješ svojim prijateljem iz tujine, ki morda zmagajo in vas vzamejo s seboj na enkratno izkušnjo. Ker verjetno želiš spoznati, kaj se dogaja za zaprtimi vrati muzeja!

Galerija: Noč v Louvru

Soba, v kateri boš poslušal koncert.Odpri galerijo
TripAdvisor: najbolj romantični hoteli ta trenutek TripAdvisor: najbolj romantični hoteli ta trenutek To je najbolj "instagramana" lokacija na svetu in ni to, kar pričakuješ To je najbolj “instagramana” lokacija na svetu in ni to, kar pričakuješ Triki stevardes, ki ti bodo resnično pomagali pri pakiranju Triki stevardes, ki ti bodo resnično pomagali pri pakiranju poroka na prostem Sanjski kotički za poroke na prostem v Sloveniji · ·