Ste zadovoljni s končnim rezultatom?
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Brskaš med fotografijami, najdeš tisto, na kateri si videti dobro, a je na njej tudi “on”? Brez skrbi, uporabi to aplikacijo, s katero izbrišeš bivšega partnerja s skupne fotografije.

Čisto vsaki osebi, ki je imela več partnerjev, je galerija telefona bogata za nekaj skupinskih fotografij, s katerimi ne veste, kaj bi naredili. Morda ste razmišljali o tem, da bi jih izbrisali, a zavedate se, da boste ob nekaj fotografij, na katerih ste videti dobro. In tudi za te “first world” težave imamo rešitev – zanesenjaki, ki so prepoznali ta hud problem, so ustvarili spletno storitev Edit My Ex, ki izbriše vašega bivšega partnerja s skupinske fotografije.

Na vas je le, da pošljete fotografijo in plačate storitev malo več kot 8 evrov, v roku 48 ur pa jo boste prejeli nazaj, preurejeno in ‘neoskrunjeno’. In zdaj boste lahko ponovno objavili fotografije na družbenih omrežjih ali jih zgolj občudovali. Brez nadležnih ljudi, ki si ne zaslužijo biti del vašega življenja.

Wanna Kicks: pomerite superge, še preden jih naročite Wanna Kicks: pomeri superge, še preden jih naročiš shutterstock_1028141632 CES 2019: aplikacija Olay ‘Future You Simulation’ vam zaupa, kako boste videti čez 20 let sample1 Ta stran ti v 5 sekundah odstrani ozadje s fotografije NEO Dajinec NEO: platforma za pametno življenje ·