Mešani portreti zvezdnikov
V zraku · buzz buzz

Vas zanima, kakšni so združeni obrazi slavnih? Potem ste prišli na pravi naslovov, saj smo izbrskali dela Instagramovega uporabnika @Gesichtermixa, ki ima zanimiv hobi. Svoj profil na Instagramu namreč polni s fotografijami portretov zvezdnikov, fotomontaž dveh fotografij zvezdnikov s podobno fiziognomijo obraza. Preverite združene atribute zvezdnikov in poskušajte uganiti vse pare.

Digitalni umetnik Gesichtermix s Photoshopom združuje obraze dveh slavnih oseb. Preverite zanimive hibridne portrete igralcev, glasbenikov in političnih figur in nam zaupajte, koliko imen vam uspe prepoznati.

PREBERITE ŠE: Portreti zvezdnikov, ki ne obstajajo, čeprav bi prisegli, da so resnični

Gesichtermix je bil pri svojem delu izjemno natančen, zato je potrebno res pozorno oko, da v novem obrazu prepoznate originalni par.

Združeni obrazi slavnih:

Sean Penn + Leonardo DiCaprioOdpri galerijo
Coca-Cola slushy Neverjeten trik s Coca-Colo – osvežujoča ledenka Nenavadna snubitev Nenavadna snubitev: 148-krat jo je zasnubil, ona pa nič. Potem pa … Ko dolgočasne stavbe oživijo... Julien Malland: s freskami ”nad” dolgočasne fasade stavb Ko dekle fanta povabi na zmenek Zmenki: 3 razlogi, zakaj bi morala tudi dekleta na zmenke vabiti fante · ·