recept_3a_zelenjavni zmesancek
Utrip mesta · kulinarika

Vsak mesec bomo pripravili šest novih in zanimivih receptov, zato nas pridno spremljaj in sodeluj v nagradni igri Jamnice.

Sestavine: 60 g svežih listov špinače, 1 manjši avokado, 1 limeta, 1 limona, 1 pomaranča, kajenski poper

Priprava: Liste špinače očistimo, operemo in osušimo. Avokado olupimo, odstranimo peško in narežemo. Polovico limone, limete in pomaranče dobro ožamemo. V električni mešalnik dodamo sveže špinačne liste, avokado, sok citrusov in vse skupaj gladko zmešamo. Lahko dodamo še ščepec kajenskega popra za boljšo presnovo. Pripravljen ”zmešanček” nalijemo v kozarec, okrasimo in takoj spijemo.

V kolikor želite oddati svoj glas za zelenega zmešančka, izpolnite spodnji obrazec.

Nagradna igra poteka od 21.10. do 31.12.2013. Nagrajenec ali nagrajenka bo o prejemu nagrade obveščen/a preko elektronske pošte.
Nagradna igra se izvaja v skladu s splošnimi pogoji objavljenih na teh straneh.

Pečen losos s špinačo. Pečen losos s svežo špinačo Sladoled iz tekočega dušika. Mehak in kremast sladoled iz tekočega dušika Divji riž z zelenjavo. Divji riž z zelenjavo Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Dalmatinska kuhinja Utrip: CITY CHEF kuharska akademija – Dalmatinska kuhinja ·