sasha-instagram-com-sanfrancisco-262792-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ljudje se ločimo na dve vrsti. Tiste, ki ne marajo letenja, in tiste, ki v njem uživajo. Če se uvrščate v drugo skupino, vam ponujamo življenjsko priložnost.

Irska letalska družba Aer Lingus se je odločila za zaposlovanje pilotov brez letalskih izkušenj, ki jih bo izurila brezplačno. Ljudje, ki sanjajo o službi pilota, morajo v šolanje vložiti obilico denarja in truda. Zato je ponudba še toliko bolj mamljiva.

Vsi, ki si želite postati piloti pripravniki, nimate več veliko časa za premislek. Rok za prijavo se izteče 13. maja. Izpolnitev prijavnice je prvi korak do opravljanja 14-mesečnega urjenja, po koncu katerega boste prejeli dovoljenje za letenje. Temu bo sledil še zaključni 12-tedenski tečaj, ki predstavlja zadnji del izobraževanja.

Letalska družba si s posebno akcijo želi ponovno obuditi zanimanje za poklic. V zadnjem času namreč število pilotov upada. Na razpis se lahko prijavi vsak kandidat, ki je star vsaj 18 let, govori tekoče angleško in ima pravico za življenje in delo v Evropski uniji. Prednost imajo ljudje, ki so tehnološko usmerjeni, zreli, odgovorni in ambiciozni.

Ko boste uspešno zaključili izpopolnjevanje, vas čaka mamljiva zaposlitev. Plača za opravljanje službe, v kateri boste prepotovali svet, je približno 72.000 evrov letno.

Če že od malih nog sanjate o poklicu pilota, ne odlašajte! Prijavite se zdaj.

6 neverjetnih dejstev, ki jih ne poznajo niti tvoji profesorji. 6 neverjetnih dejstev, ki jih ne poznajo niti tvoji profesorji shutterstock_675367372 7 naravnih fenomenov, ki jih želite videti vsaj enkrat v življenju ZVEZDNIKI Zvezdniki delijo svoje stare fotografije in nekateri so neprepoznavni jeremy-bishop-80371-unsplash Nor (in strašljiv) posnetek surferja, ki premaga rekordno velik val · ·