happy-couple-with-dog-lying-on-dry-grass-4005079
V zraku · odnosi

“Denar ne zadošča. Ljudje potrebujejo predvsem vaše roke, da jim služijo, in vaša srca, da jih ljubijo.” – Mati Terezija

Lahko ji podarite kakršnokoli darilo, a temu ne bo pripisala nobenega pomena, kajti tisto, kar je za žensko najbolj dragoceno, je vaš čas, ki ga ji namenite.

Takšno žensko ne zanimajo drage stvari ali vaš bančni račun, pomembno ji bo le, koliko časa bosta preživela skupaj. Ne potrebuje dragega avtomobila. Denar ji sicer ni nepomemben, a se zaveda, da ta pride in gre.

Časa pa ni mogoče kupiti. Čas je več, je ponujen trenutek in le od vas je odvisno, kako ga boste izkoristili. Čas je neprecenljiv, zato prava ženska ve, kako pomembno je, da ga preživi z ljubljeno osebo. Če mora izbirati med denarjem in časom, si bo izbrala čas. Ker resnični odnosi niso zgrajeni na šelestenju denarja in koščkih papirja, ampak na skupnih trenutkih.

Lahko ji zagotovite finančno stabilnost, hišo. Lahko ji daste vse, a na koncu nič ne bo tako pomembno, kakor vaša pozornost. Prava ženska želi biti z moškim, ki ji bo nudil srečo, nepozabne trenutke, a ne zaradi denarja.

Takšna ženska, išče ramo, na katero se lahko nasloni. Denar seveda lahko reši številne težave in podari določene trenutke sreče. Toda nič ne more nadomestiti občutka bližine in preprostega dotika, ali pa poslušanja in hranjenja duše z najslajšimi in najbolj okusnimi besedami.

Denar ne bo mogel nadoknaditi let brez pozornosti. Ni denarja, ki bi obnovil porušene odnose.

Prava ženska ve, da iskreni občutki in medsebojna pozornost v odnosu pomenijo veliko več, kot denar. Za njo ni nič pomembnejšega od vaše ljubezni. Želi si globoke ljubezni, ljubezni, ki presega vse vrhunce in padce življenja. Denar prihaja in odhaja, vendar prava ljubezen nikoli ne bo.

Čas je najdragocenejše darilo in spomini nanj so neprecenljivi.

grayscale-photography-of-woman-looking-out-a-window-3319671 (1) Naučil si jo, kako te naj neha ljubiti close-up-portrait-photo-of-woman-sitting-by-window-looking-2437901 Če govorijo o tebi za tvojim hrbtom, to samo pomeni, da si korak PRED NJIMI! photo-of-people-looking-at-each-other-2830489 5 znakov, da z vašim spolnim življenjem nekaj ni v redu edward-cisneros-xmx81Grm320-unsplash To je 5 stvari, ki jih obvladajo tisti z uspešnim in ljubečim razmerjem · ·