Ženska lepota 2019: 8 vročih barv lakov za pomlad
Utrip mesta · zdravje & lepota

Zima je v teku in nam bo še pokazala zobe, a kljub temu že razmišljamo o pomladi, živahnih barvah in seveda manikiri, ki bo vnesla svež veter v naše modno življenje. Preden tudi vi okrasite svoje nohte, preverite, katerih 8 vročih lakov za pomlad morate nositi. Pokažite svetu, kaj je ženska lepota.

Lepotni svet ne pozna meja, zato bodite igrivi in drzni, ko izbirate lake. Ko se boste odpravili v salon ali si privoščili dan za lepotičenje doma, najdite takšne odtenke, ki bodo priljubljeni letošnjo pomlad. Očitno bodo močne barve ponovno popularne in bomo pozabili na kožne odtenke.

Pripravili smo izbor 8 vročih lakov za pomlad ‒ nekateri so cenovno bolj ugodni, drugi manj, a naj bi se vsi dobro odrezali na vaših nohtih. Izberite svojega najljubšega!

Galerija: 8 vročih barv lakov

Vernis Pop'N'Glow in Tutti FruttiOdpri galerijo
Ta nenavadna sestavina naj bi izboljšala tvoj spanec. Ta nenavadna stvar naj bi izboljšala tvoj spanec legally-blonde-breakup-scene-1544125961 Kako zmanjšati željo po sladkorju? Ta odštekan trend narekuje, da si olepšamo pazduhe v barvah samoroga. V trendu so pazduhe v barvah samoroga shutterstock_220588534 Mečemo denar stran: 5+ kozmetičnih izdelkov, ki jih resnično NE RABIMO ·