ženska moda 2017
Utrip mesta · moda · ženska moda

Moda se to jesen usmerja k večjemu udobju, ohranja občutek za zabavo, barvo in glamur, vedno v kombinaciji z odločnostjo in samozavestjo. To sezono bomo praznovale svojo očarljivo osebnost. Kakšna je torej ženska moda 2017 za to jesen?

Ženska moda 2017 – trendi za letošnjo jesen:

Strast

Zdaj je uradno – rdeča je barva te jeseni. To so potrdile modne brvi in največji modni oblikovalci. Če ste dovolj drzne, se lahko v rdečo oblečete od glave do pet, obvezno pa v vaši omari letos ne smejo manjkati rdeči škornji.

Krzno, perje in puh

Razkošne tkanine, ki kar kličejo, da jih pobožamo, bodo tudi letošnjo jesen in zimo prevzele naše ulice. Če se boste odločile za vintage krzno, živahne barve ali za potisk: letos je dovoljeno vse.

Obleka naredi človeka

To jesen bodo pod žarometi tudi stroge »pisarniške« obleke, hlačni kostimi ter poudarjena ramena. Veliko je sive barve ter dobrih starih vzorcev in materialov: kraljujejo predvsem tvid, žamet in karo.

Drzna pokrivala

Nekatere najbolj kultne modne znamke so poskrbele, da so kombinacije za jesen in zimo 2017 nadgradile z drznim – in po navadi kar velikim – pokrivalom.

Folklora

Mešanje in kombiniranje vzorcev, ki se na prvi pogled ne ujemajo – tudi to je modni recept te jeseni. Modni oblikovalci so v želji, da pogasijo svojo žejo po folklornem, pomešali in uspešno med seboj povezali nepričakovane pare potiskov, materialov in barvnih tonov.

Povratek pasu

Val feminizma je udaril tudi na modne brvi. In vse oči so tokrat uperjene v ženski pas, ki ga lahko to jesen le poudarimo.


Hiter trik, s katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne Hiter trik, s katerim preveriš, ali so petke udobne ali ne Instagram-Influencers_Tutes_Discover_4 Najlepši ženski dežni škornji za jesen 2017 razkuštrani daljši paž Ženske frizure 2017: razkuštrani daljši paž je pričeska te jeseni 15623755_1511247315559608_953669403285651456_n Lepotni trendi 2017: prozorni stekleni nohti za novodobne Pepelke · · ·