27574591_1756669974389092_7516797447855669248_n
Utrip mesta · moda · ženska moda

Od Pariza do Maroka: vsa modna dekleta si puli letos oblačijo na prav določen način, ki nekoliko spominja na Divji zahod in na modo 70. let prejšnjega stoletja. Moda in praktičnost se le malokdaj srečata, zato je ta mikrotrend najboljša izbira za vse, ki želite, da vam je toplo, hkrati pa bi radi, da je vaš videz po zadnji modi. To je stilski trik, ki ga boste nedvomno želele poskusiti, ko bodo temperature padle pod ničlo.

Plastenje pulija in različne kombinacije so dominirale že na ulicah tednov mode po svetu, ko so si modne privrženke oblekle retro puli in ga plastile s tankimi pleteninami in bodiji. Med trendi, kako kombinirati puli, je letos tudi t. i. kanadski smoking, kar pomeni, da imate oblečen le denim oziroma džins (na primer bluza + hlače), zraven pa kombinirate bele škornje in bel puli. Ne samo, da je to lahka in šik kombinacija, najbrž imate vse kose, ki jih potrebujete, že doma. V nadaljevanju si poglejte kombinacije pulija in drugih kosov oblačil, ki so letos izjemno modne.

Kanadski smoking: džins na džins, beli škornji, bel puli

Obleka čez hlače, vzročast puli

View this post on Instagram

Touriste à Paris 🍰 #parisfw

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Široke hlače, vzorčasta bluza, bel puli

View this post on Instagram

@yoyokulala @parisfashionweek

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Kariraste hlače, puli, džins jakna

Dolga obleka, puli, dolg plašč

View this post on Instagram

@theeyetravels @nyfw

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Krilo z bleščicami, prevelik pulover, puli

Krajša obleka, puli, jakna iz umetnega krzna

Statement plašč, suknjič, puli, hlače culotte

View this post on Instagram

@tineandreaa @darjabarannik @cphfw

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on


ce865b1d55e82ba080737997502adc8d Top 15: modni ženski jesenski in zimski plašči 2018, v katerih boste resnično šik zenske porocne obleke Top 20: ženske poročne obleke, ob katerih vam bo zastal dih ‘Astrologija na tvojih nohtih’ je še ena prikupna jesenska manikira. ‘Astrologija na tvojih nohtih’ je še ena prikupna jesenska manikira shutterstock_372504415 10 najlepših jesenskih odtenkov lakov za nohte · · · ·